Studio Hair by GigiS, epicentar svih frizerskih dešavanja u Sarajevu, proslavio je svoj prvi rođendan. Tim stručnjaka opravdao je ukazano povjerenje, a svojim klijentima uz svjetske trendove, tretmane, nove coloringe… izmamili su osmijehe na lica.

– Nova era šišanja donesena iz centra NYC u srce našeg grada, novi stil coloringa, te mnogobrojni tretmani za njegu kose se ne mogu porediti s vremenom koje smo proveli s vama i činili sve kako bismo ispunimo vaše želje.

Posjetite Hair by GigiS na II spratu Alta Shopping Centra radnim danima i subotom od 9 do 22 sata, a nedjeljom od 11 do 19 sati. Salon je omogućio online rezervacije na platformi i aplikaciji 15do3.ba-hairbygigis.15do3.ba, ili telefonskim putem na broj 033/202-202.

– Iza nas je jedna turbulentna, ali uspješna godina. Uprkos Covidu-19, koji nas je sve iznenadio, uspjeli smo biti tu za vas. Misija nam je svakodnevno uveseljavati naše drage klijente… Nova era šišanja donesena iz centra NYC u srce našeg grada, novi stil coloringa, te mnogobrojni tretmani za njegu kose se ne mogu porediti s vremenom koje smo proveli s vama i činili sve da ispunimo vaše želje. U novu 2021. godinu ulazimo spremniji s dosta iznenađenja koje spremamo samo za vas. Hvala vam na povjerenju, kroz našu prvu godinu, i nadamo se da ćemo zajedno dočekati još mnogo novih trendova koji nam dolaze, poručili su iz Hair by Gigis tima.