U vremenu kada smo uskraćeni za mnoštvo osmijeha, zabava, druženja sa prijateljima, kolegama i porodicom, ne smijemo uskratiti slatka zadovoljstva koja naši najmiliji očekuju u prazničnim danima.
Iz kompanije Mondelez nam dolazi najnježniji Milka Djed Mraz koji je odlučio na jedinstven način posjetiti sve one za koje provjereno zna da su pravi drugari, dobre radne kolege i brižni sa svojim najmilijima, te darivati ih najslađim #OhMySweetBox poklonom iz svog asortimana.
Ovom aktivnošću ističu sve vrijednosti darivanja s mnogo ljubavi i pažnje koju uzvraćamo onima koji su uvijek uz nas i koji brinu o nama u važnim životnim trenucima.
Ljubičasti djedica pored #OhMySweetBox čarobnog slatkog iznenađenja podijelio je i radosne trenutke na adresama svake osobe koju je posjetio, poželio im da u Novu godinu ponesu samo dobre emocije i mnogo osmijeha, što su pokazali i na fotografijama koje su nastale u ovom susretu.
Poruka koju šalje svim drugim ljudima je da u svakom trenutku nastoje činiti dobro, daruju i izmame osmijehe sitnicama koje mnogo znače, te nastave lanac darivanja i kada novogodišnja čarolija prestane.
#OhMySweetBox Nova Godina