In filmovi

Like a Boss /Kao šefica

Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu i vode vlastitu kozmetičku kompaniju koju su izgradile iz temelja. Nažalost, finansijski ne stoje baš najbolje, a ponuda da ih otkupi vladarica kozmetičke industrije Claire Luna je veoma primamljiva, no dovodi u opasnost njihovo cjeloživotno prijateljstvo. Uljepšavanje će uskoro postati ružan posao…

Birds of Prey/Ptice grabljivice

Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC-jevog univerzuma, a glavna zvijezda je Margot Robbie kao famozna Harli Kvin koju smo već imali prilike gledati i u filmu Suicide Squad. Harli predvodi svoju jaku žensku ekipu koju čine: Jurnee Smollett-Bell kao Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Rosie Pere kao Renee Montoya i mlada debitantkinja Ella Jay Basco kao Cassandra Cain.

Sonic the Hedgehog/Super jež

Film Super jež temeljen je na megapopularnoj igrici o plavom ježu sa supermoćima. U filmu pratimo Sonicovo snalaženje u životu na Zemlji u čemu mu najviše pomaže njegov novi najbolji ljudski prijatelj – lokalni policajac Tom. Najveću nepriliku stvara im zločesti doktor Robotnik (Jim Carrey) koji pokušava uloviti Sonica kako bi od njega ukrao supermoći i zavladao svijetom.

Emma

Lijepa, pametna i bogata, Ema Vudhaus, je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kojem živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvijek bila tu.

Extraction

Tyler Rake je neustrašivi plaćenik na crnom tržištu koji nema više ništa za izgubiti kad prihvati najnoviji zadatak, izvlačenje sina međunarodnog kriminalca. Ionako težak zadatak pretvara se u smrtonosnu misiju u kojoj Tyler mora pobijediti razne dilere oružjem i krijumčare drogom kako bi spasio dječaka, ali i izvukao živu glavu.