Saloni obuće Gema su visoko pozicionirani i prepoznatljivi po ponudi vrhunskih prestižnih brandova obuće, odjeće, i kožne galanterije. Inače, ova uspješna domaća kompanija posluje već 23 godine, a u njenom prodajnom asortimanu nalazimo vrhunsku kvalitetu i dizajn, koju nastoje upotpuniti profesionalizmom, predusretljivošću, strpljenjem i ljubaznim odnosom prema svakom kupcu.

FOTO: MIA KOZO

Zahvaljujući firmi Gema, Sarajevo je dobilo još jedno prodajno mjesto multibrenda Superdry. Naime, u BCC Sarajevo otvarila se nova se Superdry – Gema prodavnica.

  • Zadovoljstvo nam je što smo na veliku radost naših kupaca, otvorili prodavnicu Superdry i u BCC Sarajevo. Riječ je o dobro poznatom, savremenom brendu koji se zasniva na visokokvalitenim proizvodima koji spajaju starinsku američku i japansku grafiku s britanskim stilom. Superdry proizvodi se odlikuju kvalitetnim tkaninama, autentičnim vintage i jedinstvenim detaljima, vodećom svjetskom rukom crtanom grafikom i prilagođenim ukrasima s različitim stilovima. Takva posebnost stekla je ekskluzivnu privlačnost brenda kao i međunarodnu slavu.Naime, Superdry je multibrend koji je prisutan diljem svijeta, te ima 515 prodajnih mjesta u 46 zemalja, a stranica omogućava sigurnu prodaju u preko 100 zemalja. Sve to objašnjava činjenicu da je ovaj brend jedan od najinteresantnijih na svjetskom tržištu – kazali su iz Geme.