Još jedan Alma Ras butik, šesti po redu u Sarajevu, a 21. u BiH, otvoren je u BCC, Nova Otoka.

Pored raznovrsnog asortimana, kako smo i navikli od ovog brenda, ugodna kupovina očekuje vas u bajkovitom enterijeru, gdje preovladavaju nijanse zlatnih boja savršeno ističući šaroliku paletu trendovskih boja donjeg rublja i spavaćeg programa.

– Sretni smo, jer kupci prepoznaju kvalitet naših brendova Alma Ras i Manners, već pune dvije decenije, te svjesno sve više daju na značaju domaćim proizvodima. Zahvaljujući upravo ovoj činjenici i inventivnosti menadžmenta kompanije Alma Ras, ono na šta smo najviše ponosni jeste da smo uspjeli zadržati onaj broj uposlenika koji smo imali i prije pandemije”, riječi su Mervane Muhović, PR kompanije Alma Ras.

Posebno za ovaj mjesec kreativni tim Alma Ras i Manners brendova osmislio je novogodišnju liniju pidžama. Ova inija nazvana je Happy za koju vjerujemo da će razvesiliti vase najdraže, ali i onog ko poklanja. Uljepšat će praznične dane i udovoljiti različitim ukusima, a kvalitetni pamuk svim potrebama.

Alma Ras u svojoj ponudi ima i fantastične komade donjeg rublja, počevši od BASIC-a, do sitnih sofisticiranih detalja, pa do onih s nježnom i senzualnom čipkom. Pidžame su izrađene od prirodnih materijala, najmekanijeg pamuka i viskoze, koju još zovu luksuznom tkaninom.

Povodom otvorenja pripremljene su mnogobrojne pogodnosti, stoga vas savjetujemo da ih posjetite što prije.

Možete ih pratiti na njihovoj oficijelnoj IG stranici.