Uživajte u toplini vašeg doma uz dekicu, tople napitke i dobar film! Mi vam u nastavku donosimo nekoliko filmskih ostvarenja

Početak

DiCaprio tumači ulogu Dominicka Cobba, lopova koji obavlja poslove industrijske špijunaže koristeći eksperimentalnu vojnu tehnologiju koja mu omogućava ulazak u podsvijest svojih meta. Nakon što mu je ponuđena prilika da se vrati svom starom životu on pristaje na naizgled nemogući zadatak: “usađivanje”, umetanje tuđe ideje u podsvijest svoje mete.

Vožnja

Ovo je priča o vrhunskom vozaču, hollywoodskom kaskaderu (Ryan Gosling, Blue Valentine), usamljeniku po prirodi koji dodatno zarađuje kao vozač za bijeg, odrađujući prljave poslove za kriminalno podzemlje. Nakon što pristaje pomoći bivšem zatvoreniku i dečku svoje prelijepe susjede (Carey Mulligan, An Education) u poslu koji pođe opasno naopako i sam se nađe na meti nekih od najopasnijih ljudi Los Angelesa. Jedini način na koji može preživjeti je raditi ono što najbolje zna: voziti.

Madame

Kako bi poboljšali svoj brak, bogati američki par Anne i Bob presele se u ljetnikovac u romantičnom Parizu. Dok priprema posebnu, luksuznu večeru za sofisticirane međunarodne prijatelje, Anne otkriva da ima 13 gostiju. Uhvati je panika te insistira da njena lojalna sluškinja Maria prisustvuje večeri kao tajanstvena španska plemkinja, kako bi broj gostiju bio paran. Međutim, uz pokoju čašicu više Maria se opusti i oduševi britanskog brokera. Njih dvoje se zaljubljuju i prepuštaju romansi, dok ih Anna lovi po Parizu, pokušavajući okončati njihovu radosnu ljubavnu vezu.

 Traži se stari

Dva brata blizanca, nakon što saznaju da im je majka godinama lagala i skrivala istinu o njihovom ocu, odlaze u potragu za njim. Na putu do istine o svome porijeklu upast će u nevolje, jer ispada da im otac može biti bilo ko, ali i kratko uživati kada pomisle da im je velika sportska zvijezda…

Na putu do zvijezda3

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svijetu gdje pjesma nije sve, Bele se vraćaju u filmu “Na putu do zvijezda3” Pobjedivši na Svjetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otkrivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac praveći muziku ustima. Ali kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na USO turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i riješe neke velike nedoumice, po posljednji put.