Praznično vrijeme u Ladies In Magazinu krunisano je jedinstvenim projektom #Mojih30, gift boxom s 30 artikala s kojima je redakcija magazina, u saradnji sa svojim klijentima odabrane prijatelje, influencere, medijske ličnosti i saradnike obradovala i poželjela sretne praznike.

Naime, ideja projekta je odabrati ambasadore 30 artikala, koje će ponijeti u Novu godinu, a s kojima želimo da počnu svoj svaki dan, omiljeni ritual i podijele sa najmilijima.

Gift box #Mojih30 je i podsjetnik da ne zaborave na važnost rituala i vremena koje trebaju da odvoje za sebe, kreiraju sretno okruženje i dobru energiju, koju će dijeliti i prenositi i na ljude oko sebe, jer nam toga ponajviše nedostaje.

U #Mojih30 našli su se artikli brendova: Mak Zara, Juicy, Philips, Grand kafa Gold, Solgar Probifast, Bonito, Jacobs, San – Mondelez, Avon, brendovi kompanije Orbico Beauty, Prirodna kozmetika Ingea, Sensation, Klas, Vispak, Wilkinson, Prirodna kozmetika Dr. Pasha, te novo izdanje Ladies In Magazina.

Ovim projektom Ladies In Magazine još jednom je pokazao koliko je važno da se svojim jedinstvenim sadržajem i projektima izdvaja, posebno u vremenu kakvo je ovo, i da darovi koje dijelimo, nose snažnu poruku, povezuju ljude, brendove i projekte, jer samo uzajamnom podrškom, jačamo naše prijateljske i poslovne veze.

Svoje čitatelje počastili su i novim novogodišnjim dvobroj izdanjem, koje je dostupno u prodaji širom BiH i poželjeli Sretnu Novu godinu, ispunjenu dobrim zdravljem, dobrim međuljudskim odnosima i uspjehom.