Kate Lawrence je savjetnica za ljubavne veze i brak i slavni je vole. Ima svoj blog, potpisala je ugovor za knjigu

Lude od sreće

Beatrice samozvana je milijarderka koja živi u svom svijetu mašte i ne prestaje pričati, a Donatella tetovirana je, introvertna i osjetljiva mlada žena okupirana prošlošću i bolom zbog oduzetog skrbništva nad sinom jedincem. Obje su pacijentice u modernoj, ali izoliranoj psihijatrijskoj klinici u Toskani, gdje se razvija njihovo dirljivo prijateljstvo. Tokom obrazovnog programa izvan imanja bolnice, ukaže im se prilika za bijeg koja ih vodi u nezaboravni provod i potragu za ljubavlju i srećom u ludnici na otvorenom, odnosno svijetu mentalno zdravih…

Mladoženja pri ruci

Kate Lawrence je savjetnica za ljubavne veze i brak i slavni je vole. Ima svoj blog, potpisala je ugovor za knjigu. Njen zaručnik nije oduševljen što cijeli svijet zna za njihove tajne pa je odluči ostaviti tik pred njen intervju pred kamerama. Slučajno se tu nađe njen prijatelj iz djetinjstva koji se odluči predstaviti kao zaručnik kako bi je spasio…

Amazona

Nakon trideset godina odvojenosti, trudna Clare Weiskopf, odlučuje suočiti se sa svojom majkom, te se prema majčinstvu odrediti na svoj način. Posjećuje Val u njenom okruženju u kolumbijskoj Amazoniji i snima je kako plete narukvice u svojoj drvenoj kolibi, vozi moped do tržnice i kuha ribu na štednjaku na drva. Zašto je Val pobjegla kada su je njena djeca najviše trebala?

Fascinantna borba između slobode i odgovornosti, uz nezaobilazne osjećaje krivnje i žrtve. Treba li čovjek slijediti zadani put, biti nesebičan i posvetiti se svojoj djeci ili je vlastiti život na kraju krajeva najvažniji.

Trgovac

Serge je jedan od najboljih prodavača kuhinja u Francuskoj. U proteklih 30 godina operirao je po šoping-područjima i robnim kućama osiguravši svojim poslodavcima trenutan, spektakularan povrat investicije. Žrtvovao je sve za svoju karijeru, uključujući i svoje prijatelje, žene koje je volio i sina Géralda kojeg gotovo nikad ne viđa. Kad Gérald dođe k njemu da mu ovaj pomogne naći posao kako bi mogao finansirati obnovu svog budućeg restorana, Serge razmisli prije nego što ga zaposli kao prodavača. Suprotno svim očekivanjima, Gérald otkrije da ima dar.

Sukob

Kairo, ljeto 2013. – dvije godine nakon egipatske revolucije. Nakon svrgavanja islamističkog predsjednika Morsija, policijski kamion pun pritvorenih prosvjednika različitog političkog i religijskog porijekla vrluda kroz nasilne proteste. Mogu li pritvorenici prevladati međusobne razlike kako bi imali šansu za preživljavanje?

Neke žene

Električni vodovi i željeznička pruga presijecaju beskrajnu dolinu koja se prelijeva u planinski masiv. Na kulisama zabačenih gradova južne Montane pratimo svakodnevicu četiri žene.

Odvjetnica Laura pokušava izaći na kraj s klijentom koji ne odustaje od izgubljene pravne bitke. Gina  izlet u prirodu s mužem i kćeri koristi za nabavu materijala za gradnju vikendice, no različiti pristupi građevinskom projektu otkrivaju pukotine u braku. Povučena rančerica  ulazi u neobičan odnos s mladom pravnicom Beth, koja u njen gradić dolazi predavati u večernjoj školi.