Dobro njegovana i stilizirana kosa pripadnicama ljepšeg spola podiže samopouzdanje i čini ih poželjnijim

Lijepa i njegovana kosa odraz je zdravlja, ali je i simbol ženske ljepote. Zdrava i dobro stilizirana kosa pripadnicama ljepšeg spola podiže samopouzdanje i čini ih poželjnijim. No, ipak mnogo štošta utječe na njeno oštećenje, česta farbanja, feniranja-peglanja, promjene godišnjih doba… Sezona visokih temperatura je učinila svoje i vrijeme je da vratite sjaj i oporavite svoju kosu, te je pripremite za nadolazeću sezonu.

Kako biste je učinile zdravijom, ljepšom i spriječile oštećenja – posvetite joj više pažnje.

Treatment day – idealno je rješenje za svaku damu. Naime, u frizerskom studiju Hairs by Gigis ne propustite tretmane koji će se biti dostupni svake nedjelje s popustima na tretmane 20%. Stručnjaci iz ovog salona tretmane rade, isključivo, s profesionalnim italijanskim brendom Helen Seward. Njihove brendove moguće je nabaviti u prodavnici – koja se nalazi u sklopu salona.

– Veoma nam je važno pružiti njegu i riješiti sve probleme naših sugrađanki – kada je riječ o kosi. Zbog toga smo se odlučili da Tretman day bude nedjeljom,  kada većina naših klijentica ima slobodan dan. Zbog brzine života, koji danas vodimo i stresova s kojim se svakodnevno susrećemo, često zaboravimo da se posvetimo sebi, što se odražava na ljepotu i zdravlje naše kose. Posjetite nas na našoj poznatoj adresi u Alta SC i dozvolite vašoj kosi da bude onakva kakvu ste oduvijek željeli – poručili su iz Hair by GigiS.

 Hair by GigiS – vama na usluzi

– Posjetite Hair by GigiS na II spratu Alta Shopping Centra radnim danima i subotom od 9 do 22 sata, a nedjeljom od 11 do 19 sati. Salon je omogućio online rezervacije na platformi i aplikaciji 15do3.ba-hairbygigis.15do3.ba, ili telefonskim putem na broj 033/202-202