Jedan od najvećih evropskih brendova Penti, 8. oktobra 2020. lansira svoj online shop u BiH.

Prateći trendove kako u modnim, tako i u potrebama i željama svojih stalnih, ali i potencijalnih kupaca, Penti BiH od 8. oktobra lansira i svoj online shop, čime žele ponuditi jedno potpuno novo iskustvo kupovine svojim kupcima, koji su uvijek u korak s najnovijim trendovima iz omiljenih Penti kolekcija.

Prepoznatljivi po jedinstvenoj kvaliteti i bogatoj ponudi za svačiji ukus, na online shopu www.penti.ba svojim online kupcima ponudit će kompletnu kolekciju za plažu i ljetne asesoare, žensko rublje (grudnjaci, donji veš, babydoll i potkošulje), spavaći program (pidžame, spavaćice, ogrtači i papuče), te sve vrste čarapa. Penti Young kolekcija obradovat će kako mame, tako i njihove djevojčice, dječake i tinejdžere, koja se sastoji od spavaćeg programa, veša i čarapa.

Neizostavan je i Active program, specijalna Live Up kolekcija hlača, tajica i sportske odjeće.

Ono što je također novitet jeste i nova Penti Men kolekcija, koja će po prvi put biti dostupna na web shopu www.penti.ba, s linijom potkošulja i veša za muškarce od najfinijeg pamuka.

Novu jesenju Penti kolekciju koja će biti dostupna od 8.10. 2020. na web shopu www.penti.ba obilježit će Perfect Nude kolekcija, iz koje se izdvajaju tri trendi nijanse: Camel Nude, Pink Nude i Beige Nude, i za koju vjeruju da će biti omiljena u online korpama. Nude tonovi će pratiti i ostale kolekcije dezeniranog rublja, na kojima će preovladavati najfinija mekana čipka i pamuk.

Oktobar u Penti kolekciji donosi i pastelne nijanse, poput nježno plave, ljubičaste, kako u modelima veša, tako i u kolekciji pidžama, te će kolekcionarima biti posebno zadovoljstvo kombinirati svoje omiljene Penti komade.

Za sve ljubiteljice čipke i satena, izdvojena je posebna kolekcija, koja će također biti u fokusu i pružiti bogatu ponudu za svačiji ukus.

S dolaskom jeseni, pravo je vrijeme da obogatimo i svoju kolekciju čarapa, te će na www.penti.ba biti dostupan veliki izbor dezeniranih, ali i čarapa sa efektnim i diskretnim detaljima, po željama i potrebama Penti kupaca.

Pored www.penti.ba kupci mogu komunicirati i informisati se o brendu i kolekcijama putem dva profila na društvenim mrežama:

FB https://www.facebook.com/penti.bih

IG https://www.instagram.com/penti.bih/

Za one koji će i dalje rado posjećivati Penti trgovine, podsjećamo vas na već dobro poznate lokacije u Sarajevu:

  1. Ulica Branilaca Sarajeva br. 30 – kod BKC-a
  2. Alta Shopping Centar – prizemlje
  3. Importanne Shopping Centar – prizemlje
  4. Dobrinja, Ulica Salke Lagumdžije br. 13

 

 

 

www.penti.ba

Jedinstveno shopping iskustvo iz udobnosti vašeg doma.