U subotu 24. oktobra od 12 do 16 časova u Delta Planet Banja Luka, biće organizovan humanitarni “Ultra bazar”, koji ima jedan cilj – prikupiti novac koji će biti doniran Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra”.

Želju da pomognu i doniraju svoje odjevne predmete, pokazale su mnoge domaće javne ličnosti, tako da će se na bazaru naći odjevni predmeti naših poznatih blogerki, influenserki, glumica, muzičarki, sportistkinja, voditeljki, kao i domaćih modnih brendova.

Oktobar – Mjesec ženskog zdravlja, zaslužuje da žene pokažu da su jedna drugoj podrška u svim situacijama, zbog čega je redakcija magazina Ultra, odlučila povodom obilježavanja svog drugog rođendana, organizovati humanitarni događaj kojim će se skrenuti pažnja na prevenciju raka dojke i važnost redovnih pregleda dojki.

U subotu će na bazaru prije svega vladati odlična i pozitivna atmosfera, koju će dodatno podgrijati “Ultra DJ”, a partneri događaja su spremili poklone za najbrže kupce. Svečano otvaranje bazara je tačno u 12 časova, nakon čega počinje dvostruki užitak – četvoročasovni shopping i istovremeno podrška ženama koje trenutno vode tešku bitku.

Na bazaru će se moći kupiti i limitirana kolekcija “Sebi najbolja” koju je kreirao Ultra magazin, a prihod od prodaje, će se takođe donirati udruženju “Iskra”. U kompletu dolaze bijela majica, rokovnik i ruksak sa simboličnim natpisom “Sebi najbolja” po cijeni od 30KM.

Povedi majku, sestru ili prijateljicu na inspirativno druženje gdje ćeš, pored odličnog shoppinga, uživati u toploj i inspirativnoj atmosferi, kakvu garantujemo na bazaru.

“Ultra bazar” podržali su: Delta Planet Banja Luka, Play Team, Prointer, Unicredit Bank Banja Luka, Avon, Frutela Group, JYSK Bosna i Hercegovina, Violeta We Care, te mnogobrojne javne ličnosti.

Humanitarni događaj biće održan uz poštovanje svih epidemioloških mjera. Uz obaveznu zaštitinu masku na licu, vidimo se u subotu na “Ultra bazaru”!