Tragali ste za bojama koje će vašu kosu učiniti mladalački zdravom i svježom?

Subrina Charm boje za kosu imaju potpuno prirodne nijanse koje su u skladu s trendovima boja za kosu koje nam se nameću iz sezone u sezonu.

Kako iz brenda ponosno ističu, Subrina Charm je proizvod Ilirije koja boje za kosu proizvodi više od 50 godina te dodaju da se u odjelu za razvoj boja koriste najvišim europskim standardima i zakonodavstvom, gdje se svaka nijansa testira na stvarnim modelima u frizerskom salonu – Subrina Studio.

ŠTA SUBRINA CHARM BOJE ZA KOSU ČINI POSEBNIMA?

Subrina Charm kremaste boje sadrže hranjivo ulje avokada, bogato vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama koje jačaju kosu i vraćaju joj izgubljenu svježinu i sjaj.
Ova jedinstvena formulacija pruža postojanu i intenzivnu boju, koja u potpunosti prekriva sijedu kosu.

Dostupne su u trendi paleti boja od crne, smeđe, crveno-smeđe, zlatno smeđe, crvene, ljubičaste i plave, ukupno 24 nijanse.

Posebno se izdvajaju prirodne nijanse, koje najbolje prekrivaju sijedu kosu, a to su nijanse od 03 do 08. Zatim, modne, poput crvenih, narančastih i drugih izražajnih nijansi. Neizostavne su i specijalno blond nijanse, oznaka 10/1, 20/2, 30/3 i 80/8, za sve one koje imaju tamnu, srednju, svijetlu i vrlo svijetlu blond/plavu nijansu kose. Nijanse iste dubine lako se mogu miješati, kao npr. nijanse 58 (boja meda) i 08 (svijetlo plava).

KAKO SUBRINA CHARM BOJE KORISTITI KUĆI?

Subrina Charm boje jednostavne su za korištenje, tj. bojenje kose, kako kod kuće, tako i uz pomoć frizera. Priprema je jednostavna. Ruke je potrebno zaštiti rukavicama koje su priložene u pakovanju. Zatim pomiješati i sjediniti Subrina Charm kremu i razvijač boje te nanijeti ravnomjerno na suhu kosu. Kod prvog bojenja potrebno je boju ostaviti da djeluje 30 minuta, a kod nijansi 10/1, 20/2, 30/3 i 80/8 40 minuta.

Bojenje novo izrasle kose ostaviti da djeluje 20 minuta, a kod nijansi 10/1, 20/2, 30/3 i 80/8 30 minuta, zatim počešljati kosu po cijeloj dužini rijetkim češljem i ostaviti da stoji još 10 minuta.

Obojenu kosu preporučeno je tretirati i njegovati sa Subrina COLOUR & SHINE šamponom i balzamom za obojenu kosu, kako bi boja ostala postojana, a kosa njegovana i zdrava.