Kolekcija obuće jesen/zima 2020./2021.

Jer volimo cipele.

Trendovi obuće jesen/zima 2020./2021.

 

Ove jeseni će svijetom obuće jasno dominirati jedan trend: upečatljive, teške čizme na vezanje u rokerskom stilu! Premda moda ponovno postaje sve ženstvenija, čvrste i krupne čizme s rebrastim đonovima lako se mogu kombinirati kao svestrani modni dodaci s upečatljivim haljinama i suknjama pod motom „Spojimo nespojivo!“Ne morate, dakle, čekati ružno vrijeme, iako su ove čizme napravljene upravo za to! U raznolikim varijacijama vojničkog, radničkog, motorističkog i gradskog šika, ovim čizmama ćete jednostavno ostvariti ležeran rokerski izgled zahvaljujući, između ostalog, njihovim upečatljivim srebrnim detaljima, kao što su zakovice, ušice i kopče. Osim toga, kroz modnu jesen i zimu prate nas čizme na vezanje muškog izgleda u jesenjim bojama, od sive do maslinasto zelene, kao i tamnoplave i crne, kao i cool oksfordice. Kod ženstvenih čizama na vezanje i gležnjača, i dalje uglavnom dominiraju omiljene blok potpetice. Nove baletanke i salonke također su ženstvene i klasične. Onaj ko voli klasičan izgled, uživat će i u novim Chelsea čizmama koje mogu biti potpuno ležerne ili superelegantne, ravne, s minipotpeticama ili s robusnim đonom, otpornim na vremenske prilike, ali baš uvijek privlače pozornost. Ni bez tenisica, naravno, ne možemo – kao i traperice, one jednostavno nikad ne izlaze iz mode!

#deichmann_adria #jervolimocipele #sledisvomstilu

Jer volimo modu.

  • Modni trendovi jesen/zima /2021.
  • Nakon što se modno proljeće praktično nije ni dogodilo, modna jesen će sigurno biti još uzbudljivija! Nakon što smo sedmice i mjesece proveli u udobnim kućnim izdanjima, čežnja za „dotjeranim“izgledom opet je Dizajneri su na to reagirali s manje ulične mode i više stila te jesenji modni ugođaj uparili s kreacijama koje karakteriziraju ženstvenost i klasična elegancija. Ta snaga ženstvenosti izražava se, naprimjer, snažno naglašenim ramenima (predimenzioniranim rukavima, jastučićima…), kao i rukama izloženim profinjenim izrezima. Jedan od najvažnijih trendova koji se na jesen može očekivati jeste bijeli ovratnik – bez obzira u kojem obliku i veličini – ali mora biti bijel i najbolje ga je nositi preko crnog gornjeg dijela radi postizanja elegantnog kontrasta. Resice, mašne, sjaj, pleteni i kožni detalji od glave do pete također su obavezni u jesenjim kombinacijama! Ovi trendovi će i u nadolazećoj sezoni naravno biti raznoliki i prilagođeni svačijem ukusu. Tako će i još jedan važan trend biti bitno ležerniji: „New Grunge“– ultramoderan izgled sa svježe interpretiranim utjecajima iz 90-ih – i to s gomilom rokerskog stava „I don’t care“u stilu Nirvane. To znači da se vraćamo u košulje od flanela i poderane farmerke.

Good buy.

Cipele dokle pogled seže… Tako to vidi Deichmann, najveća maloprodajna trgovina obućom u Evropi, koja širom Bosne i Hercegovine sa 22 filijale ubrzava otkucaje srca svakog ljubitelja mode! Najpopularnije istaknute modele za nadolazeću sezonu jesen/zima pronaći ćete u Deichmannu sa senzacionalnim omjerom cijene i kvalitete.