Jesen nas uvijek podsjeća na tamne ruževe i naglašene oči, ali ove sezone naglasak je na minimalističkom make-upu koji naglašava prirodne crte lica uz naglasak glowa

Priredila:Mia Kozo

Najnovije nadahnuće za žene s toliko prekrasnih novih trendova ljepote koje ćete ove jeseni isprobati na očima, usnama i obrazima!

SJENE ZA NAGLAŠENE OČI

Ljepota paleta sjena mogućnost je stvaranja različitih izgleda od jedne kompaktne boje u rasponu ili mat, satena i metalik završnih obrada. Nije važno ako ne znate pravilno nanijeti sjenu – dobili ste moć da oslobodite svog unutrašnjeg šminkera tačno na vrhovima četkice za šminku.

TAMNI RUŽEVI

Malo šta nas podsjeća na jesen više od boje crnog vina, tople smeđe i bogate tamno ljubičaste. Ove boje možda ste do sada nosili samo u obliku odjevnih komada, no u zadnje vrijeme sve je izraženiji trend tamnih ruževa. Ovi statement komadi obogatit će svaku kombinaciju i dodati joj dozu elegancije i profinjenosti.

 NIJANSIRANA KOSA – BALAYAGE IS BACK

Ako želite promjenu u svom životu, počnite s kosom. Najnovije tehnike bojenja kose omogućavaju jednostavnu i brzu željenu boje bez straha da ćete izgledati neprimijećeno ili se stopiti s okolinom. Ombre tehnika bojenja kose, odnosno izvlačenje pramenova na donjem dijelu kose vratila se u frizerske salone, a kao opasna konkurencija nametnula se i balayage tehnika. Balayage najbolje izgleda na prirodnoj kosi, ali možete postići ovaj izgled uz dobar potez ruke iskusnog frizera koji će znati kako postojeću nijansu zamijeniti nekom toplijom. Fashionistice su posljednjih sezona ovaj beauty look dovele na viši nivo i zasjenile klasične ombre frizure koje koriste jarke tonove.

LAKOVI ZA NOKTE KOJI PRIVLAČE PAŽNJU

Pripremite sa za eksperimentiranje s bojama i uvrstite u svoju rutinu isticanje noktiju u vedrim bojama. Manikura je poprimila dinamičan oblik kroz blistave nijanse koje nagovještaju šarenilo make-upa. Ultra popularne boje su klasična crvena, roza, nude i bordo tonovi koji svaku sezonu zablistaju na fino izmanikiranim noktima. Priuštite sebi neke od primamljivih nijansi!

HIGHLIGHTERI SU TREND SVAKE SEZONE

Još jedan bitan beauty trend je sjaj – koji se besprijekorno postiže zahvaljujući nanošenju iluminatora u području obraza. Međutim, radi se o novoj beauty tehnici koja uključuje nanošenje iluminatora – prije i nakon nanošenja pudera.

Rezultat je efektna sjajna baza koja licu daje neodoljiv dodir prirodne svjetline i svježine.