U prelijepom ambijentu bašte Prestige u Gornjoj Tuzli, po svim mjerama predostrožnosti, održan je Ladies & Gentlemen event, gala tematski događaj koji okuplja pripadnike bh. biznis, modne, kulturne i društvene scene.

Ni loša vremena, ni neizvjesno stanje poput ovog – veliki broj svakodnevnih izazova nisu spriječili da se omiljeni događaj ne održi, naravno, uz brojne izmjene – propisane zakonom. Događaju je prisustvovalo 100 gostiju, koji su uživali u panel diskusiji, networkingu, druženju, performansu koju su spremili Big Brothersi, ukusnim delicijama, te piću…

I ove godine event je počeo centralnim događajem – panelom. Na temu Zajedno smo jači, voditeljica Erna Saljević razgovarala je s Lidijom Žigić, predsjednicom uprave NLB banke, Vildanom Uščuplić-Ramović, izvršnom direktoricom u firmi Polo d.o.o, Mirzom Ćatibušićem, izvršnim direktorom Narodnog pozorišta Tuzla i Samirom Zelihićem, Vizual menadžerom u Modiani. Njihova iskustva, borba, rad i trud ispraćeni su aplauzom publike. Okupili su se zbog zajedničkih ciljeva, podrške i boljeg sutra.

Event Ladies & Gentlemen održao se pod generalnim pokroviteljstvom NLB banke, koja je, ovaj tradicionalni ljetni događaj, svesrdno podržala u sklopu svog projekta #OkvirPomoći. Svojim primjerom pokazali su koliko je značajno prepoznati trenutak i pružiti pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Neutrogena – eksluzivni partner i prijatelj projekta

O novoj kampanji, proizvodima, rutinama i učincima ovog brenda sve prisutne informirala je Neutrogena influenserica Erna Saljević @divaisback. Gosti su uživali u Neutrogeninom kutku, fotografirali se, a najsretniji su i dobili vrijedne poklone.

Redmond

Veselo je bilo i u Redmond kutku s poznatim TV licem Almasom Lazović – Bebom koja je promovirala divne proizvode ovog brenda, te je pripremala sendviče za goste u Sky bakeru.

Važnost temi, također, dali su: Polo d.o.o, Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla, Parfumerija Plaza, Modiana, Dr. Pasha, Oriflame, Tarčin Forest Resort, Sarajevski kiseljak i Botanica, Hercegovina Produkt, Red Bull, Caffe restoran Omega, Predškolska ustanova Maštaonica, Cydonia d.o.o., XOS, Panonika Tuzla, Stomatološka ordinacija Hadžiefendić