THALGO SPIRULINA I WELLA PROFESSIONALS INVIGO SUN

Salon ljepote, Skandal of Beauty, 18.07. sa lokacijom na Ilidži otvorio je vrata svojim novim klijentima i korisnicima usluga za njegu kompletnog tijela ali i duha. U moderno opremljenom ambijentu i saradnji sa svjetski poznatim brendovima Thalgo, Wella Professionals, OPI, Alessandro, pronaći ćete sve što je potrebno za očuvanje i brigu o Vašem izgledu – frizerske usluge, manikir, pedikir, tretmani lica, maderoterapija i profesionalno šminkanje.

Relaksacija, detoks, zaštita, njega, sve su sinonimi onoga što vam osoblje ovog salona može ponuditi a i razlog više je predstavljanje novih linija THALGO SPIRULINA BOOST i WELLA PROFESSIONALS INVIGO SUN, koje možete pronaći upravo tu.

Moderni, urbani život nosi sa sobom zagađenje, stres, umor a sve to zajedno ubrzava starenje naše kože. Ekološki stres može biti odgovoran za do 80% prijevremenog starenja kože. SPIRULINA BOOST ASORTIMAN je inovacija od Thalga koja omogućava detoksikaciju i zaglađivanje kože sa energizujućim svojstvima Spiruline, pojačanim morskim magnezijumom koji se bori protiv prvih znakova starenja

povezanih sa gradskim životom. Proizvodi su namijenjeni osobama koje žive u urbanoj i zagađenoj sredini uz konstantnu izloženost stresu.

Sa druge strane, briga o kosi nije ništa manje vrijedna. UV zračenje, suhi vjetar, hlor i sol mogu oštetiti površinu vlasi čineći kosu suhom, bezizražajnom i teškom za oblikovati. Ovog ljeta nemojte SPF fakor nanositi samo na kožu – mislite i na svoju kosu.

NOVA INVIGO SUN linija sa visoko učinkovitim SUN – Blend sastojicima za nanošenje prije, tokom i nakon izlaganja suncu. Vitamin E – štiti kosu od oštećenja uzrokovanih suncem, Pro-vitamin B5 – hidratizira kosu nakon izlaganja suncu a miris cvijeta narandže, za moderni cvijetno-voćni miris i osvježavajući osjećaj ljeta. Brinite o svojoj kosi kao što brinete o svojoj koži.

Vrijeme je za SPIRULINA BOOST i INVIGO LJETO!