Opustite se, pripremite kokice, omiljeno piće i relaksirajte se

Bad Boys for Life / Zločasti momci zauvijek

Zločasti momci Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji u dugo očekivanom nastavku Zločasti momci zauvijek. Ovaj put naši zločasti momci jesu nešto stariji, ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u penziju, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju.

Dolittle

Nakon što je sedam godina ranije izgubio suprugu, ekscentrični doktor John Dolittle (Downey), poznati doktor i veterinar Engleske kraljice Viktorije, otuđio se daleko iza visokih zidova dvorca Dolittle, u društvu egzotičnih životinja. Ali, kada se mlada kraljica (Jessie Buckley) teško razboli, nerado Dolittle je prisiljen uploviti u epsku avanturu do mitskog otoka u potrazi za lijekom, povratiti svoju duhovitost i hrabrost dok se suočava sa starim protivnicima i otkriva čudesna stvorenja.

Lost girls/ Izgubljene djevojke

Radnja filma je inspirirana istinitim događajima, a govori o Mari Gilbert čija je kćerka nestala, i koja nakon policijske neaktivnosti pokreće vlastitu istragu u zatvorenoj zajednici Long Islanda, gdje je Shannan posljednji put viđena.