Domaći modni brend Tea Atelier predstavio je editorijal kao osvrt na dosadašnji rad s odabranim komadima iz prethodnih kolekcija. Unikatni, rukom oslikani komadi i artsy asesoari predstavljeni su u posve novom izdanju, tako što su kombinovani uz „basic“ odjeću koju svaka žena posjeduje u svom ormaru. 

Look 1 Suknja Tea Atelier Sako, košulja, torba, cipele i naočale vlasništvo stilistica
Look 2 Sako, torba i kaiš Tea Atelier Suknja, obuća i nakit vlasništvo stilistica

Look 3 Suknja, bluza i kožna narukvica Tea Atelier Kožna jakna i cipele vlasništvo stilistica

  • Za ovaj editorial smo „izvukli“ iz ormara klasični sako i hlače neutralne boje, kožnu jaknu i jeans,  kombinovali ih uz unikatne, rukom oslikane Tea Atelier odjevne predmete i kreirali šest različitih „outfita“  za djevojke i žene svih generacija i različitih modnih stilova. Fokus stylinga je, prije svega, nosivost u svakodnevnom životu i udobnost.  Budite odvažni, pustite mašti da vas odvede u divne kombinacije, koje su odraz vaše osobnosti, kreativnosti i samopouzdanja. Igrajte se i stilizirajte tako da odijevanje i moda budu zabavni – kazali su iz Tea Ateliera
Look 4 Bluza i torba Tea Atelier Jeans, sandale, naočale i nakit vlasništvo stilistica

Look 5 Bluza Tea Atelier Jeans, naočale i sandale vlasništvo stilistica

Look 6 Bluza, torba i kožna narukvica Tea Atelier Hlače, cipele i naočale vlasništvo stilistica

Styling su osmislilie Tea Zubović, Zlata Zubović i Adela Bišćević. Za fotografije je bio zadužen fotograf Mario Klein ispred čijeg objektiva se našla  Adna Zrno.  Make-up potpisuje Adi Hasić, a frizuru Amra Trnčić.  Asistent fotografa Zlatan Džumhur.