Kombinacijom decenijskog iskustva, prirodnih sirovina, naučnih dostignuća i dugogodišnje tradicije u farmaceutskoj i beauty industriji razvijena je Dr. C. Tuna SunScience linija za sunčanje.

Dr. C. Tuna losioni SPF 30 i 50 donose svježinu i blagodati aloe vere uz stabilnu UVA zaštitu. Dodatak glicerina i vitamina E pruža dugotrajnu hidrataciju i ima umirujući efekat. Ne sadrže parabene i vještačke boje. Lagana, nemasna formula brzo se upija i ne ostavlja tragove. Anti-aging krema za zaštitu lica od sunca sa SPF 50, te UVA i UVB filterima vidljivo umanjuje i sprečava znakove starenja uzrokovane izlaganju suncu. Bez parabena, vještačkih boja, parfema, podesna i za najosjetljivije tipove kože.

 

 

 

Ulje za brže tamnjenje sa SPF 6 apsolutni je hit na tržištu, jer dokazano podstiče proizvodnju melanina u koži olakšavajući postizanje tamnog tena uz produžavanje njegove trajnosti. Istovremeno pruža nisku zaštitu od sunčevih zraka, hidrira i njeguje zahvaljujući dodatku vitamina E i ulja mrkve.

Za sigurnu zaštitu odaberite provjerene Dr. C. Tuna proizvode za sunčanje. Više informacija možete pronaći na farmasi.ba.