Preporuke

Do željenog tena uz Reviderm 

Kako biste bezbrižno uživali u sunčevim zrakama pobrinuli su se iz Reviderma. Posebno su ponosni što svi njihovi proizvodi imaju zaštitu od UVA/UVB i infracrvenih zraka.

Lepršave haljine za savršeni ljetni look

Vrijeme je da svojoj garderobi dodate nekoliko jednostavnih i svestranih haljina koji će u trenu stvoriti savršeni look kako za dnevne, a tako i noćne izlaske. Modne kuće, dizajneri i brendovi u svojim ljetnim kolekcijama istakli su raskoš modela među kojima će baš svako pronaći svoju savršenu lepršavu haljinu.

Prepustite se suncu i domaćem moru!

Provedite godišnji odmor u Neumu. Ovaj period idealan je za odlazak na “domaće more” , kako bismo uživali u moru, valovima i prelijepim večerima uz romantične šetnje.

  1. SFF – Dobrodošli!

Sarajevo Film Festival – najveća filmska smotra održat će se u glavnom bh. gradu, a trajat će od 14. pa do 26. augusta. I ove godine festivalski dani bit će jedinstvena prilika za predstavljanje filmova, ali i nezaboravna druženja s brojnim filmskim profesionalcima.

OK fest – totalno drugačiji od drugih (jedna slika)

OK fest održat će se 14., 15. i 16. augusta na Tjentištu. Pored cjelodnevnog muzičkog programa uživajte u adrenalinskom raftingu najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare. Doživite avanturu šetajući planinskim stazama po obroncima planina Maglića i Zelengore. Uživajte u pogledu s vidikovaca koji se protežu Perućicom. Uz OK avanturu uživajte i u najboljoj OK zabavi uz brojne domaće i svjetske izvođače na tri festivalska stagea.