Tragali ste za bojama koje će vašu kosu učiniti mladalački zdravom i svježom? Odaberite Subrina Charm boje za kosu, potpuno prirodnih nijansi i u skladu sa trendovima boja za kosu koje nam se nameću iz sezone u sezonu.

Subrina Charm je proizvod Ilirije, koja je ekspert u području proizvoda za njegu kose. Boje za kosu proizvode se više od 50 godina, a u odjelu za razvoj boja koriste se najvišim evropskim standardima i zakonodovstvom, gdje se svaka nijansa testira na stvarnim modelima u frizerskom salonu – Subrina Studio.

Koliko je važno odabrati pravu boju i nijansu govori i činjenica da dobro obojena kosa drastično mijenja izgled žene, i može djelovati i do 10 godina mlađe.

Što ih čini tako posebnim? Subrina Charm kremaste boje sadrže hranjivo ulje avokada, bogato vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama koje jačaju kosu i vraćaju joj izgubljenu svježinu i sjaj.

Ova jedinstvena formulacija pruža postojanu i intenzivnu boju, koja u potpunosti prekriva sijedu kosu.

Dostupne u trendi paleti boja od crne, smeđe, crveno-smeđe, zlatno smeđe, crvene, ljubičaste i plave, ukupno 24 nijanse.

Posebno se izdvajaju prirodne nijanse, koje najbolje prekrivaju sijedu kosu, a to su nijanse od 03 do 08. Zatim, modne, poput crvenih, narandžastih i sličnih nijansi. Neizostavne su i specijalno blond nijanse, oznaka 10/1, 20/2, 30/3 i 80/8, za sve one koje imaju tamnu, srednju, svijetlu i vrlo svijetlu blond/plavu nijansu kose.

Nijanse iste dubine lako se mogu miješati, kao npr. nijanse 58 (boja meda) i 08 (svijetlo plava).

Subrina Charm boje jednostavne su za korištenje, tj. bojenje kose, kako kod kuće, tako i uz pomoć frizera.

Priprema je jednostavna. Ruke je potrebno zaštiti rukavicama koje su priložene u pakovanju. Zatim pomiješati i sjediniti Subrina Charm kremu i razvijač boje, te nanijeti ravnomjerno na suhu kosu.

Kod prvog bojenja potrebno je boju ostaviti da djeluje 30 minuta, a kod nijansi 10/1, 20/2, 30/3 i 80/8 40 minuta.

Bojenje novo izrasle kose ostaviti da djeluje 20 minuta, a kod nijansi 10/1, 20/2, 30/3 i 80/8 30 minuta, zatim počešljati kosu po cijeloj dužini rijetkim češljem i ostaviti da stoji još 10 minuta.

Obojenu kosu preporučeno je tretirati i njegovati Subrina COLOUR & SHINE šamponom i balzamom za obojenu kosu.