Beauty – noviteti

INSTANT LIFT PUDER

Lagana formula koja odgovara svim tipovima kože. Puder s finim fokusom koji reflektira svjetlost odmah daje ravnomjeran, blistav finish, umanjujući tipične znakove starenja. Sastojci uključuju mješavinu vitamina i Centelle, obično poznate kao azijski pennywort, koji pružaju duboku hidrataciju, ostavljajući kožu glatkom, podatnijom i prirodno revitaliziranom. Dugotrajne prednosti proizvoda, koje uključuju SPF30 kreme za sunčanje, osiguravaju zaštitu od preranog starenja kože uzrokovanog izlaganjem suncu.

PUPA EXTREME MATT Puder

Stvorena je nova verzija pudera koja je posebno dizajnirana za kombiniranu i masnu kožu koja zahtijeva posebnu pažnju pri odabiru pudera. Extreme Matt puder kombinira lakoću teksture s trenutnim matiranim završetkom, izbjegavajući „efekt maske“.

NOVO PUPA EXTREME BLUSH

Pupa predstavlja EXTREME BLUSH, novu must-have kolekciju rumenila, koja nudi široku paletu boja i različitih struktura samog rumenila kako bi stvorili nevjerovatan make-up izgled.

LIPFINITY RUŽ

Istinski trajni ruž koji na usnama ostaje cijeli dan i sastoji se od dva proizvoda: boje (basecoat) i sjajila (topcoat).  Lipfinity pruža boju na usnama otpornu na hranu, poljupce i dodire. Ugodan je za nošenje, pruža dugotrajnost koja traje 24 sata. Jednostavan je za primjernu, donosi osjećaj glatkoće, intenzivnu i raskošnu boju, definira i hidratizira usne.

MIRACLE SECOND SKIN

Tečni puder s jedinstvenom hibridnom formulom od prirodno dobivenog kokosovog mlijeka za dozu hidratacije koja traje cijelog dana. Lagana, bogata formula klizi preko pora, lako nanosi, obezbjeđuje savršenu prekrivenost pružajući mekan, prirodan i svjež izgled kože. Obogaćena je probioticima koji pomažu u odbrani kože vanjskih utjecaja, a sadrži SPF 20. Pogodan za sve tipove kože uključujući i osjetljivu kožu.