Dok je u prošlosti trudnička odjeća često podrazumijevala prevelike haljine, koje su bile udobne, ali ne i moderne, odjeća je danas – oplemenjena više nego ikad prije. Sada se trudnički stomak ne krije ispod planine tkanina, nego prikazuje u najnovijim stilovima. Zahvaljujući slavnim osobama, trudnoća ima i novi skup modnih pravila, te mnoštvo šik trendova. Od raskošnih haljina do sjajnih vrhunaca, trendi odjeću za majčinstvo nikad nije bilo lakše pronaći

4 savjeta za pronalaženje trudničke odjeće

  1. Investirajte u dobar par trudničkih hlača.
  2. Ne osjećajte da morate sakriti svoj stomak.
  3. Izbjegavajte sintetičke materijale.
  4. Nosite odjeću koja je elastična.

Haljine za trudnice

Prvi korak za trudnoću sa stilom je pronalazak nekoliko velikih haljina. Umjesto da odaberete samo jednu vrstu haljina i pridržavate joj se, odaberite nekoliko različitih koje će vam biti korisne i u formalnim i u svakodnevnim prilikama. Za ležerne izlaske, haljina kratkih rukava bit će slatka i udobna. Jednostavno je spojite s tenama tokom dana, a zamijenite petama navečer.

Hlače za trudnice

Izbor traperica zbog njihove ne pretjerano rastezljive izrade može biti težak zadatak tokom trudnoće. Svakako, još teži kada hlače trebaju imati dvojnu funkciju: biti udobne i moderne. Investirajte u par s rastezljivim pojasom koji udobno pristaje oko vašeg stomaka. Zatim ga uparite s istaknutim stilovima za modni izgled.

Trudnička odjeća za vježbe

Kao što razmišljamo o garderobi koju ćemo nositi na posao, tako je važno da imamo na umu izgled i udobnost dok vježbamo. Dovoljna su dva odjevna komada: sportski grudnjak i helanke.

Trudnički kupaći kostim

Kupaći kostimi mogu biti zabavan način da pokažete svoj stomak u stilu. Danas postoji obilje slatkih i šik majčinskih kupaćih kostima. Naravno, jednodijelna odijela nisu jedina opcija. Bikiniji također mogu pružiti trendovski pogled na plažu ili bazen, a vašem stomaku dozvoliti da diše.

Majice za trudnoću

Kada je riječ o trudničkim majicama, vrijedi ulagati u nekoliko stilova kao i kolekciju koja odiše klasičnim dizajnom. Udobne majice s kratkim rukavima i pamučne majice idealne su za jednostavan, ležeran izgled. Traper košulja je također odlična osnovna opcija koja se lako nosi s trapericama ili tajicama.