S ovim preporukama vaši outfiti će biti originalni i profesionalni kao što ste i vi same

Krenimo od teškog ponedjeljka kojeg će ova kombinacija sigurno popraviti.

Bez košulje ne možemo zamisliti kombinaciju jedne poslovne žene. Međutim, ne mora to uvijek biti klasična, beživotna košulja s chino hlačama ili pencil suknjom. Poigrajte se printovima, prugicama, kockicama, cvijećem i slično. Kombinirajte košulju s hlačama visokog struka i kaišem.

Suknja je drugi nezaobilazni komad odjeće u ormaru. Najčešće crna pencil suknja. No, to tako ne mora da bude! Ljeto je konačno tu, proslavimo ga bojama. Kombinirajte suknje ispod koljena s basic T-shirtom. Ne plašite se obične bijele majice, u kombinaciji s kvalitetnom suknjom i salonkama nećete pogriješiti.

Sako je također jedan od must komada u vašem ormaru. S obzirom na to da nam dolaze visoke temperature jedna od opcija je prsluk, odnosno, sako bez rukava. U kombinaciji s finim hlačama i košuljom će izgledati i više nego profesionalno i šik.

Važan trik bi bio da na svom klasičnom sakou zavrnete rukave.

Što se odijela tiče, najbolja opcija za ljeto su svakako lagani materijali poput lana. Modna industrija uspijeva od lana napraviti sofisticirane i jednostavne komade odjeće.

Uložite u neobičan komad kao što je košulja-haljina. Držat ćete se klasičnog odabira košulje samo u zanimljivijem izdanju.

Ne plašite se boje. Obucite žutu haljinu na posao i zagarantirano počinjete dan s više energije i entuzijazma.

Za profesionalni izgled u kancelariji nisu nužno potrebne štikle. Za opušteni petak obradujte svoja stopala i izađite iz cipela na petu. Odvažite se i obujte tene! Odijelo koje volite kombinirajte s klasičnom majicom i bijelim tenama. Nećete pogriješiti, a sigurni smo da ćete dati ideju i vašim saradnicama, pa će tene uskoro postati tradicija u kancelariji petkom.

Dobre jeans hlače su sigurno nešto što najbolje stoji svakoj ženi, Parižanke se slažu. Kombinirajte jeans hlače s košuljom na tačkice i oksford cipelama – za sofisticiraniji izgled obujte cipele na petu.

Ukoliko imate užurbano jutro i nemate inspiracije za slaganje kombinacije, kombinezon je savršena opcija za vas. Obucite ga na papuče s petom i spremni ste!

Savjetuje: Emina Smaka, stilistica