Potpuno novi doživljaj kupovine u Nike shopu

U Sarajevo City Centru, u petak, 29.5. predstavljen je novi koncept Nike radnje,  koji po opremljenosti i inovacijama stoji rame uz rame sa Nike radnjama u najvećim svjetskim metropolama.

Svi ljubitelji najpoznatijeg sportskog brenda će moći da pronađu najnoviju odjeću i obuću iz kategorije treninga, trčanja, basketa, ali i najnovije Nike lifestyle kombinacije i idealnu ponudu za mališane.

„Pred nama je veliki zadatak, da potrošačima predstavimo potpuno novi doživljaj kupovine u radnji. Novim konceptom potrošačima ćemo prezentovati moderni dizajn, lakše prepoznavanje tehnologija i bolju ponudu. Proizvodi će jasnije i preciznije biti segmentisani po kategorijama:  ženski trening, running, košarka, sportswear i dječija kolekcija. Žene će u našem novom objektu imati poseban dio, gdje će biti u mogućnosti da od našeg osoblja dobiju savjete kako da odaberu najbolji sportski bra, odmore u našem launge dijelu i dobiju motivaciju da vode aktivan način života.“ najavili su iz marketing tima brenda Nike.

Za sve zaljubljenike u košarku, odvojen je dio radnje, u kojem će moći da se pronađe najbolju i najsavremeniju opremu za ovaj sport.

Akcenat u radnji stavljen je i na sportswear dio, u kojem će biti izloženi Nike lifestyle modeli, koji će prvi put biti dostupni na našem tržištu.

Nike brend donosi inspiraciju i inovaciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bil Bauerman govorio: “Ako imate tijelo, vi ste sportista.” Zato ćemo se potruditi da u narednom periodu našim potrošačima pružimo dodatnu podršku da se pokrenu i pronađu tu svoju sportsku stranu“ najavili su iz marketing tima brenda.