Ni kriza, uzrokovona korona virusom, nije u potpunosti poremetila rad One Suite Hotela – smještenog u mjestu Srebreno, na pola puta od Dubrovnika do zračne luke u Čilipima

– Mi radimo cijelu godinu, no neko smo vrijeme zaustavili rad zbog pandemije, ali sad smo se pokrenuli. Kako bismo izašli iz ove apatije koja je zahvatila Hrvatsku i regiju, organizirali smo Pozitiva meet up, prvi event u Hrvatskoj nakon krize. Pozvali smo medije i ljude iz turističkog sektora, osmislili nove pakete, pokazali smo javnosti da smo otvoreni, da radimo – kaže Lukša Jakobušić – vlasnik hotela.

Hotel je projektirao internacionalno priznati arhitektonski studio 3LHD. Posebno pažnju prilikom izgradnje posvetio je modernom i funkcionalnom uređenju enterijera i eksterijera. Čiste linije, smještajne jedinice pune svjetla s zajedničkim prostorima kontrastno tamnijima savršeno zaokružuju ugođaj. Hotel raspolaže s 16 apartmana i dvije premium sobe i sve je puno naredna dva vikenda, što je svakako izvrsna vijest, pogotovo jer se radi o krajnjem jugu Hrvatske.

– Imali smo sreću pa nam gosti ne otkazuju booking, već samo za ono vrijeme kada nema letova. Zasad smo fokusirani na domaće tržište, jer imamo dva leta dnevno za Zagreb. Potpuno smo se okrenuli tome da privučemo goste, a ne da kukamo kako ih nema. Okrenuli smo se pozitivi i to nam zasad daje rezultate ističe Jakobušić, te dodaje:

– Ključno je i što smo složili pakete s nižim cijenama i što sada dajemo više za istu cijenu. Kad neko dođe u Dubrovnik, dajemo mu besplatan transfer od aerodroma do hotela i obrnuto, uz to imaju tri puna dana i dvije noći s doručkom za dvije osobe i cijeli paket košta 222 eura, jer im dajemo rani check-in. Ta nam akcija traje cijeli mjesec juni. Nudimo i pakete koji uključuju izlete, vožnju quadovima, a razne pakete imat ćemo i tokom ljeta.

Pozitiva meet up, koji su organizirali, najviše im je pomogao u dovođenju gostiju te je to rezultiralo i prvim team buildingom…

– Naravno da je manje gostiju nego drugih godina, no mi smo odabrali drugi pristup, ne ide nam na ruku pesimizam. Sad se veselimo i malim stvarima. Također je važno reći da sami ne možemo opstati, no, eto, otvorilili su se i neki restorani, snižene su i cijene ulaznica na zidine, pa sad koštaju 50 kuna. Sve je povoljnije, nema gužvi – ističe Jakobušić.

Na usluzi 24/7

Ljubazno osoblje čini dušu One Suite Hotela. Na usluzi je 24/7. Ukoliko poželite kasnovečernji ili noćni snack, osoblje će ga pripremiti i donijeti u sobu. Zbog svega ovoga za vrijeme boravka u One Suite Hotelu osjećat ćete se kao kod kuće.

ADRESA: ONE SUITE HOTEL

ŠETALIŠTE DR. FRANJE TUĐMANA 1,

20207 MLINI, DUBROVNIK, HRVATSKA

T: +385 20 222 000

F: +385 20 222 001

M: +385 98 243 391