Vrijeme je da iz svojih ormara izvučemo proljetne komade.  Heklane haljine, bermude, suknje s visokim izrezom, predimenzionirani rukavi… apsolutni su hit

Savjetuje: Emina Smaka, stilistica

Trendovi za proljeće 2020. nam donose i neke očekivane trendove poput cvjetnog printa, ali i neke u kojima do sada nismo imali priliku uživati.

Heklane haljine

Ove haljine daju notu romantike. Bit će vam toplo u kombinaciji s teksas jaknom za početak proljeća, poslije je možete kombinirati s bazičnim majicama. Kombinirajte ih sa sandalicama ili tenama. Teško je pogriješiti!

Šorc – bermude

Od kožnih, svilenih, pa do denim, definitivno jedan od vodećih trendova ove sezone. Možete ih nositi kao dio odijela za posao, ali i kombinirati sa tenama, košuljicama i majicama za svakodnevne obaveze.

Suknje s visokim izrezom

Daju vam notu seksepila. Izaberite one od lepršavih ili svilenkastih materijala. Ove suknje će vas hladiti kako dolaze topliji dani.

Baloner

Baloner je uvijek rezerviran za prelazne periode, međutim nemojte se zadovoljiti klasičnim balonerima. Donosimo vam nekoliko modela koje možete preslikati na svoje stajlinge.

Predimenzionirani rukavi

Definitivno, trend koji nam prelazi iz zimske sezone na proljetnu. Ko još nije zaljubljen u romantične predimenzionirane rukave, koji svakoj kombinaciji daju PAF efekat.

Majica-grudnjak

Napomena! Ovaj trend definitivno ne nositi na posao!

To nas neće spriječiti da u slobodno vrijeme nosimo ovaj savršeni trend. Kombinirajte ga sa otkopčanim košuljama, međutim najbolja opcija je svakako sako.