Mjesec juni obilježit će zasigurno novi početak, i to u znaku lidera današnjice i lidera novog doba, koji će 18. juna na prvom #CEOSummitSarajevo govoriti o balansiranju i prilagođavanju procesa stvaranja novih, stabilnih i održivih kompanija, te o strategijama i praksama koje im donose dodatnu vrijednost danas i sutra.

Konferencija je prilagođena online formatu, koja će svim učesnicima pružiti znanja, prakse i inspiraciju koju donose CEO govornici, ali je i jedinstvena online networking platforma za sve lidere koji žele da se umrežavaju sa drugim uspješnim liderima i osnaže svoje biznise, te uspostave novi način djelovanja i komunikacije.

CEO Summit namijenjen je privrednim liderima iz BiH i regiona, direktorima kompanija, TOP menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, poduzetnicima iz svih grana privrede, članovima Upravnih i Nadzornih odbora, predstavnicima državnih institucija i diplomatskom koru.

Lideri današnjice i lideri novog doba poslužit će kao inspiracija i vodič kroz teme koje su u ovom momentu ključne za održivost kompanija i privrede u cijelosti, i odredit će put i održivost mnogim kompanijama u novom ”starom” početku.

U programu prvog online CEO Summita vodeće teme bit će:

  • Ekonomska održivost – u vrijeme i nakon krize. Tokovi i perspective;
  • Ritam razvoja i inovacije (primjeri iz prakse kompanija u BiH);
  • Vizija (NE)Moguće – kreiranje giganta i održivost (primjeri iz prakse);
  • Revolucije u vrijeme krize – primjeri iz regiona koji su inspiracija;
  • Ekonomski tokovi i perspective;
  • BiH i region – pogled CEO – Podrška Vlasti ili gradimo sami svoju Vlast;
  • Domaće strategije – Ritam razvoja i inovacija;
  • Vizija lidera – strategije, procesi i nove prilike za rast;
  • Online networking – B2B sastanci.

Samo oni koji na vrijeme prepoznaju prilike i rizike, te u skladu s tim poduzmu korake u pravom smjeru, mogu računati na opstanak na sve zahtjevnijem tržištu, kao i na dugoročni održivi rast koji postaje imperativ.

PRIJAVE su otvorene za sve kompanije, ali i pojedince koji žele da budu na zajedničkoj platformi za sve lidere iz svih sfera biznisa.

Prijavom kotizacije za kompanije, CEO omogućava pristup konferenciji ne samo sebi, već link može podijeliti i svom TOP timu, ali čak i svim uposlenicima, čime se želi postići dodatna motivacija u timovima i kompanijama za što bolji i efikasniji novi početak.

Također, sve kompanije koje se prijave kao učesnici bit će komunicirane kao partner projekta, tj. dobit će istaknutu komunikaciju kroz logo kompanije na zvaničnoj stranici CEO Summita i komunikaciji ka ciljnoj skupini konferencije.

PRIJAVE i više detalja o konferenciji na: https://www.ceo-summit.cf

Povezani članci 

Prvi CEO Summit Sarajevo – Summit privrednih lidera iz BiH i regiona

Organizator CEO Summita je marketinška agencija Altermedia d.o.o.