Izazov koji je u proteklih mjesec dana izazvao najviše rekacija žena koje prate naš portal i svih onih koje rado dijele svoje recepte na društvenim mrežama završen je jučer, izborom tri najkreativnija recepta nastala inspiracijom OREO Powder i OREO Crumbs proizvoda.

Više od 1000 žena iz cijele BiH sudjelovalo je u ovom izazovu, a najviše recepata podijeljeno je putem Instagrama, koje možete vidjeti na profilu @ladiesin.ba

 Tri najkreativnija recepta, koja su ujedno osvojila i najviše reakcija pratilaca kreirale su: Selma Bjelica sa receptom ”Savršene OREO knedle”, Maida Bačić sa receptom ‘OREO mini torta” i Aldina Harbaš sa receptom ”Čokoladna OREO fantazija”.

Selma Bjelica – Savršene oreo knedle

Maida Bačić – OREO mini torta

Aldina Harbaš – Čokoladna OREO fantazija

Detaljne pobjedničke recepte objavit ćemo u narednom periodu u našoj GRASTO rubrici, što je ujedno i poklon za dobitnice, uz vrijedne poklon pakete iz OREO asortimana.

OREO zalogaj sreće nije samo bio izazov za mame, žene iz Ladies In zajednice i influencere, već su u istom sudjelovali i ukućani takmičarki, koji su u danima izolacije pokazali svoju kreativnost i maštu prikazanu kroz recepte i fotografije, a koji su bili motivacija i drugima da svoju kuhinju pretvore u slatku OREO radionicu.