Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo su općeg zdravstvenog stanja organizma, stoga su i najučinkovitiji proizvodi za ljepotu, oni koji djeluju – iznutra.

U ovim čudnim vremenima većina je vjerovala da će se naša koža, kosa i nokti tokom karantina regenerirati i odmoriti od svakodnevne šminke i nepovoljnih vanjskih utjecaja. Istina je, nažalost, potpuno drugačija.

Posljedica boravka u zatvorenim i često suhim prostorima tokom izolacije dovela je do intenzivnog gubitka vlage, te je naša koža postala suha, dehidrirana, sklona perutanju i stvaranju bora, a kosa ispucala i bez sjaja.

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, neophodnih za izgradnju kolagena i keratina.

SOLGAR SKIN, NAILS & HAIR  je jedinstvena, uravnotežena i kompleksna formula koja sadrži aminokiseline, prah crvene alge, MSM, cink, bakar i vitamin C.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, cink pridonosi održavanju normalne kose, kože i noktiju, a bakar pridonosi normalnoj pigmentaciji kose i kože.

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR 2009. osvojio je međunarodnu nagradu Best of Beauty Award, za najbolji proizvod i odličan je dodatak za Vaš svakodnevni režim ljepote.

Za ljepšu, sjajniju i blistaviju kosu, kožu i nokte izaberite SOLGAR, SKIN, NAILS & HAIR!