Zatečene u jednoj potpuno novoj dimenziji u kojoj smo tokom noći postale odsječene od društvenog i socijalnog života, od karijera i biznisa, prijatelja, kolega i klijenata i od svih onih omiljenih aktivnosti koje su nam punile baterije, postavljamo sebi mnoga pitanja?!

Šta sada i kako nastaviti s normalnim životom? Hoće li se uopšte išta, ili sve iznova mijenjati?

Kako se prilagoditi novonastaloj situaciji, kako pobijediti strah, paniku i cijelu paletu emocija koje nas obuzimaju iz sata u sat, dana u dan, i evo sada, i iz mjeseca u mjesec?

Kako održavati networking i odnose putem online platformi i je li to naša nova realnost?

Žene smo, pa ćemo lako cijelu situaciju okrenuti u našu korist.

Da, moguće je prilagoditi se tokom noći na bilo kakve uvjete i, ma koliko oni bili teški, pronaći ćemo način da nastavimo dalje.

Da, moguće je sve negativne emocije ostaviti po strani i snagom pozitivne volje i uma pronaći rješenja i trikove da sati, dani i mjeseci u izolaciji budu što produktivniji i jednostavniji.

I da, moguće je i nikad lakše održavati veze i kontakte, poslovne i privatne, razmjenjivati iskustva, savjete i biti motivacija jedna drugoj.

Prvi Ladies In online event okupit će na jednom mjestu tri Žene godine, tri Ladies In ambasadorice – Marijelu Margetu – Hašimbegović, Melisu Ahmedbegović-Pjano, Sanelu Pašić, Samiru Muratović – koja će biti domaćin večeri, a u ulozi moderatorice naći će svima drago TV lice Maja Čengić.

Govorit će o aktuelnoj temi korona virusa, kako su prevazišle sve gore navedene prepreke, šta su sve naučile i uče u izolaciji, podijeliti neke svoje nove rutine i rituale, te odgovarati na pitanja žena iz Ladies In zajednice koje nas budu pratile.

Vidimo se u subotu, 18. aprila u 19:00 sati.

PRIJAVE za online event na linku: http://bit.ly/2RlacFe

NAPOMENA: Event će se održati putem online platforme www.ZOOM.us, te je potrebno ranije da je instalirate, kako biste mogle automatski da pristupite eventu nakon što vam u reminderu dostavimo link za pristup.