Trenutna situacija, uzrokovana korona virusom, primorala nas je na brojne promjene. No, na svu sreću tu je moderna tehnologija – koja nam je uveliko olakšala! Mnogi susreti, preneseni su u virtuelnu stvarnost. 

Online sastanci i druženja postali su dio naše svakodnevnice. Iako je prihvatljivo i kućno izdanje, nije naodmet, tokom online sastanka, pokazati i svoje najbolje izdanje.
Za samo nekoliko minuta možete kreirati svježi i zdrav look – koristeći mali broj make-up proizvoda.

Za početak pripremite svoju kožu. Očistite je – temeljito, pa je nahranite hidratantnom kremom koja će vratiti svježinu vašoj koži.

Zatim nanesite malo pudera koji će ujednačiti ten. Ostatak lica osvježite jednim proizvodom. Kremasti ruž za usne ili rumenilo u sticku iskoristite na način da naglasite obraze i kapke, te prstima lagano natapkajte nijansu i na usne.

Riječ je o veoma jednostavnom i praktičnom make up triku kojeg brojni poznati make up artisti vole koristiti, pogotovo zato što ne oduzima puno vremena, a pruža sjajne rezultate. Za kraj maskarom naglasite svoj pogled i spremni ste za neke nove poslovne uspjehe.