Zatečeni novonastalim vanrednim uvjetima usljed pandemije coronavirusa i primorani da svoj posao i svakodnevne obaveze u potpunosti obavljamo iz svojih domova, Ladies In tim je imao pune ruke posla.

Šta je to značilo za nas? Konačno smo dobili onaj dio vremena koji smo već mjesecima krali od svakodnevnih agencijskih obaveza i da portal, ali i cijeli projekat Ladies In, dobije onu novu, željenu dimenziju koju naša publika očekuje i treba.

Ladies In platforma je sada već jedan od najmoćnijih multi-media brendova u BiH, koji podrazumijeva printano izdanje magazina, mobilnu aplikaciju, popularni website koji bilježi iz mjeseca u mjesec sve veći broj publike i event platformu koja svakog mjeseca okuplja više od 1500 poslovnih žena u četiri bh. grada (Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banjoj Luci).

Prije pet godina, prvo je nastao Ladies In koncept evenata, zatim je kreiran Ladies In Magazin kao komunikacijska platforma za sve poslovne žene koje okupljamo na eventima širom BiH, i koje želimo promovirati kroz njihove uspješne i pozitivne priče. Nismo zaostajali ni sa komunikacijom na društvenim mrežama i aplikacijama, te smo Ladies In komunicirali i na najutjecajnijim socijalnim mrežama – Instagram, Facebook, LinkedIn i od prvog dana bildali naše web izdanje.

Danas naš portal www.ladiesin.ba posjećuje više od 120.000 čitalaca, i zbog toga smo odlučili ovu platformu obogatiti sa nešto drugačijim temama i vijestima od onih koje obrađujemo kroz magazin, a opet ostati autentični i vjerni Ladies In publici koju imamo kroz sve naše medije i komunikacijske kanale.

Ladies In portal od danas dobiva novu ekstenziju – Ladies In GLAMOUR – jedan savršen format za modernu ženu, optimističnu, snažnu, sofisticiranu, emotivnu, onu koja uvijek želi više i bolje.

Naše čitateljke svakodnevno ćemo informisati fantastičnim contentom uključujući teme: Fashion, Beauty, Business, Living i Video sadržaj kojim ćemo pružiti jedno sasvim novo iskustvo informiranja.

Posebne sekcije odnose se na Ladies In GLAMOUR, gdje ćemo obrađivati teme evenata i dočarati vam sva dešavanja u BiH u sklopu Ladies In projekata, ali i svih drugih GLAM dešavanja širom naše zemlje. Jedno od njih je svakako i Ladies In Awards – Izbor žene godine.

Kao i kroz magazin, Ladies In GLAMOUR saradnju nastavlja sa renomiranim i priznatim bh. modnim fotografima, stilistima, modnim i beauty brendovima, modnim dizajnerima, make-up artistima, arhitektama, fitness trenerima, nutricionistima, kuharima, turističkim agencijama, blogerima i influencerima, kako bismo u svakom trenutku isporučili kvalitetan i jedinstven sadržaj koji pretražujete.

Ono što želimo da zadržimo jeste i uređivačka moć naših čitateljki koje nam svakodnevno šalju prijedloge tema i inspirativne priče uspješnih žena koje rado dijelimo, i inspiracija smo i drugim medijima da iste prikažu na njima jedinstven način.

I dalje promoviramo male i velike biznise, izume, rukotvorine i uspjehe žena u svim sferama života, kao inspiraciju i motivaciju da pokrenemo svoj biznis, brend ili hobi koji će nas učiniti sretnima.

Poseban prostor posvetit ćemo komunikaciji i oglašavanju naših klijenata, koje smo navikli da uvijek dobiju više, kako kroz oglašavanje u printanom izdanju magazina, tako i kroz naše ostale komunikacijske platforme – Web, Social Media i PR aktivnosti.

U želji da ćemo provoditi dane i slobodne trenutke zajedno, od prve jutarnje kafe, do posljednje informacije pred spavanje, šaljemo vam obećanje da ćete uživati u našim novim sadržajima.

Vaš Ladies In GLAMOUR!