InHoReCa predlaže

Druga kuća – Lora

Idealno mjesto, ukoliko ste u Sarajevu, za romantičnu večeru s voljenom osobom je restoran Druga kuća. Vješti kuhari pred vašim očima pripremat će izvrsna domaća jela. Njihov izbor kreće se od tradicionalnih, pa do delicija za one gurmane koji žele degustirati nešto novo.

Toplik

Topli ambijent, komfor i prijatna atmosfera neizostavni su elementi koji upotpunjavaju kompletnu sliku restorana Toplik u Lukavici. Prirodno okruženje, domaća hrana i idiličan ambijent čine ovo mjesto savršenim za ugodno druženje.

 Šadrvan

Višegodišnja tradicija mostarskog restorana Šadrvan, koji se nalazi u neposrednoj blizini Starog mosta, garancija je gurmanskog užitka. Ljubazno osoblje će vam zasigurno ponuditi izbor jela koja se pripremaju po starim receptima domaće kuhinje i vina iz hercegovačkih vinograda. Odličan je izbor za proslavu Dana zaljubljenih.

Royal

Tuzlanke i Tuzlaci romantičnu večer zasigurno mogu provesti u prelijepom ambijentu restorana Royal, gdje po svom izboru mogu uživati u jelima, ukusnim pićima, ali i slatkim delicijama. Ugodan provod je zagarantiran.

River Dock

Restoran River Dock se nalazi na samom ulazu u Bihać – u naselju Ripač poznatom kao centar razvoja japodske kulture, sojeničkih naselja i predivne obale rijeke. Posebna specijalnost ovog restorana je svježa unska riba bez kosti. Romantične trenutke provedite uz Unu.

Mala Stanica

Znanje, inovativnost i iskustvo u kombiniranju različitih kuhinja i stilova najveća su prednost tima iz restorana Mala Stanica u Banjoj Luci. Pored jednostavnih, ukusnih i s ljubavlju spremljenih jela, posebno su ponosni na uvijek svježe pecivo iz vlastite radionice, kao i na svježu, nesušenu domaću tjesteninu pravljenu po posebnim recepturama. S voljenim, voljenom provedite ugodnu večer u ovom predivnom restoranu.

PREPORUKA +

U glavnom bh. gradu otvoren je novi gastro kutak – Bubble Waffle Market. Ponuda je bazirana na spremanju posebne vrste vafli koji su porijeklom iz Hong Konga. Tradicionalno se služe topli bez preliva, no velika su senzacija i kada se služe s raznim kombinacijama slatkih preliva od jagode, čokolade, kokosa i slično. Uz ove delicije proslavite svoju ljubav.