Škola za trudnice  “Radosnica”  organizuje jedinstveni BESPLATNI i najveći događaj u Zeničko-dobojskom kantonu – Panel za trudnice! Događaj će se održati 27.2.2020.  sa početkom u 17h u hotelu INTEGRA , Doboj.

Ovaj događaj  je isklučivo društveno odgovornog i edukativnog karaktera sa ciljem podizanja svijesti o značaju psihofizičke pripreme za porod, metodama bezbolnog porodu, dojenju te  roditeljstvu. Mnoge žene u manjim sredinama BiH nemaju priliku edukovati se o ovim temama, zato su ovakvi događaji od velikog značaja jer pružaju dostupnost stručnim informacijama, razmjenu iskustava sa drugim trudnicama te osnažuju žene da pozitivno razmišljaju o porodu.

Dragocjeni savjeti  o tome šta se događa u  organizmu trudnice od začeća do poroda, kako se pripremati za porod i primijeniti tehnike disanja, relaksacije i napinjanja,  šta ih očekuje u porodilištu, koliko je važno dojenje za majku i za bebu, te kako njegovati bebu po izlasku iz bolnice su samo neke od tema o kojima će stručnjaci govoriti na festivalu

Na Panelu ugostićemo velike stučnjake Dobojske regije: dr Gordana Sredanović spec.ginekologije i akušerstva, dr Jadranka Perić Zovko spec. ginekologije i akuserstva, dr Ana Cvjetinović spec.pedijatrije, dr Slaviša Ćelić spec.anesteziologije sa reanimacijom, dr Slaven Krajina spec.pedijatrije .

PRAKTIČNI DIO – značaj psihofizičke pripreme za porod- škola za trudnice “Radosnica” ;

Nakon stručnih predavanja, na kraju programa uslijediće velika NAGRADNA IGRA koju su obezbijedili naši prijatelji i sponzori. BOGATE NAGRADE I POKLONI koje očekuju trudnice su :  električna baby njanjalica, stolica za hranjenje beba, jastuk za dojenje, deka za bebu, paketi pelena, haljina, torta od pelena, spavaćica, kozmetički preparati  i još punooo togaaa…!

Veliku zahvalnost dugujemo DOMAĆINIMA PANELA : ZU “Polymed” Doboj koji su prepoznali značaj ovakve manifestacije te podržali njegovu realizaciju.

Organizator festivala je škola za trudnice “Radosnica”iz Banjaluke koja se već deset godina bavi psihofizičkom pripremom trudnica za porod i mladih bračnih parova za prve dane roditeljstva, koristeći se savremenim metodama u radu te okupljajući stručnjake iz različitih oblasti reproduktivnog zdravlja žena.

27.2.2020. je dan za  sve trudnice  iz Doboja, Zenice ili za sve one koje žele da budu dio ovog velikog, tradicionalnog događaja na kome se traži mjesto više!

Čekamo vas u dobrom raspoloženju!

PRIJAVA JE OBAVEZNA NA TEL.065915979 ILI U INBOX RADOSNICE!

Drage trudnice, budite brze, prijavite se na vrijeme!