Na lokalnoj frizerskoj sceni nedavno je započeto jedno novo poglavlje, jedna nova inspirativna priča. Hair by GigiS otvorila su dva dobra prijatelja – Senad i Gigi i slobodno možemo reći da je ovo salon vjerovatno dva najbolja frizera grada Sarajeva! Drugi sprat Alta Shopping Centra postao je mjesto modernih frizura, lijepih dešavanja i najbolje usluge.

Za romantične večere, ovog Valentinova donosimo vam trendove New Yorka, savjete dva stručnjaka, ali i odličnu ponudu!

Evo šta kažu iz Hair by GigiS

“Najromantničnija frizura godine definitivno je duga plava kovrdžava kosa sa minimalističkom pletenicom koja joj daje volumen. Kovrdže su se vratile u velikom stilu i svi zaboravljaju na peglu! Duga valovita kosa privlači mnoge poglede i izgleda veoma prirodno. Uz pravi izbor blonde nijanse kosa će biti sjajna, kao da je suncem okupana. To je efekat koji želimo postići!”

“Ukoliko nosite bob, bez obzira na boju vaše kose, osvježite izgled uz ravno feniranje i par ukrasnih šnalica koje se danas mogu pronaći u skoro svim prodavnicama. Ovakve će šnalice skrenuti pažnju na vašu zdravu i njegovanu kosu!”

“Punđe su romatnične. Tačka. Brinete sa dugom smeđom kosom ne mogu pogriješiti ako se za Dan zaljubljenih odluče na nisku, neurednu punđu. Ovakve frizure odlično izgledaju čak i ako na smeđu kosu uradite svijetle površinske pramenove.”

Konceptualni salon Hair by GigiS nalazi se na 2. spratu Alta Shopping Centra. Posjetite ih radnim danima i subotom od 9:00 do 22:00 ili nedjeljom od 11:00 do 19:00 sati i iskoristite odlične popuste koje nude povodom Dana zaljubljenih.

Sve informacije možete dobiti putem telefona 033/202-202 ili online, na platformi 15do3 na linku hairbygigis.15do3.com. Pratite Hair by GigiS ekipu na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 

Rezervišite se putem platforme 15do3 i tako skupljajte bodove sa kojima osvajate vaučer od 15KM koji možete iskoristiti za tretman po želji! Ono što je odlično, salon možete posjetiti čak i ukoliko ne napravite rezervaciju, ukoliko ste u posljednjem trenutku shvatili da Vam je potrebna nova frizura.