Volimo zanimljive i uzbudljive priče koje nastaju na domaćoj modnoj sceni, a posebno one koje nas podsjete da domaći dizajneri imaju svjetske vizije koje nam upravo tako predstave.

U glavnoj ulozi ovoga puta nalazi se omiljeni ženski modni dodatak – torbica. Nova kolekcija torbi predstavljena u glamuroznoj street priči koja nas je oduševila, a snimljena je na ulicama Splita. Riječ je o kolekciji modne kuće My Lovely Bag i njihovoj kampanji za početak 2020. godine.

Dvije kontrastne Lovely djevojke vode nas kroz užurbani gradski dan s torbicama kao obaveznim praktičnim i efektnim modnim dodatkom bez kojeg ne izlazimo.

Nove torbe i torbice dolaze kao odgovor na najnovije trendove te su praktične, ležerne, opuštene i udobne za nošenje. Lagane su, prilagođavaju se sadržaju koji nosite u njima, a u ponudi ćete pronaći prigodne modele za posao, sastanke, školu, slobodno vrijeme, izlaske… U različitim veličinama, od neutralnih do jarkih boja te privlačnih uzoraka, ove torbice uklapaju se u različite stilove i ispunjavaju sve zahtjeve moderne žene za lijepom i funkcionalnom torbom koju će nositi od jutra do večeri.

Dojmovima o mogućnosti kombiniranja i transformiranja iz stila u stil ovih omiljenih torbica svakako su doprinijele odjevne kombinacije koje će nam poslužiti kao mali šalabahter kada nemamo ideju što odjenuti.

Naša wish lista torbica već se slaže, jer nemoguće je odlučiti se samo za jednu…