“Beauty Mess je prvi i jedini salon u BiH koji koristi Phi laser za uklanjanje trajne šminke i tetovaža”

– Oduvijek me je privlačio rad u svijetu estetike, njege i uljepšavanja, pa sam tako počela s edukacijama za uljepšavanje noktiju, zatim sam krenula na edukacije za uljepšavanje trepavica, a na kraju i na edukacije za uljepšavanje trajnom šminkom. U beauty svijetu, one koji vole svoj posao i žele ga dovesti na profesionalnu razinu, usmjeravaju trendovi, stoga se treba samo redovno educirati i usavršavati. Meni to čini posebno zadovoljstvo – kaže Nina Hečimović, vlasnica salona Beauty Mess, čiju specijalnost i najveću ljubav predstavlja trajna šminka. To je područje u kojem se neprestano usavršava, a o njenom uspjehu najviše govore zadovoljna lica redovnih klijentica. Zbog tretmana trajne šminke one dolaze iz cijele BiH.

– Moram reći da su nešto više zastupljeni tretmani trajne šminke obrva i usana, ali dobrim tempom ih prati i tretman eyelinera.

Moderne tehničke mogućnosti

Beauty Mess je prvi i jedini salon u BiH koji koristi Phi laser za uklanjanje trajne šminke i tetovaža.

– Najčešće se susrećemo s klijenticama koje žele skidati loše urađenu trajnu šminku obrva, ili su tokom godina prečesto radile tretmane trajne šminke, što je rezultiralo promjenom boje pigmenta pod kožom u sivu, zelenu, plavu ili crvenu boju. Takve radove, kojima klijentice nisu zadovoljne, pa k nama dođu kako bismo prepravili navedeno, nažalost, nema smisla prepravljati novim tretmanom trajne šminke prije nego klijentice obave tretman Phi laserom, jer je tretman bezbolan i kratkotrajan, a nova trajna šminka koju ćemo raditi nakon tretmana Phi laserom bit će ljepša i nježnijeg izgleda. Broj potrebnih tretmana ovisi o slojevima unesenog pigmenta pod kožu, od dubine pigmenta pod kožom i o vrsti i kvaliteti pigmenta kojim je urađena trajna šminka.

U kozmetičkoj industriji, Ninin je stav, najvažnije je pratiti moderne tehničke mogućnosti, jer se tako postiže najbolji mogući rezultat koji sugeriraju aktuelni trendovi, a samim tim zadovoljava se i zahtjev klijentica.

Govoreći o najčešćim greškama simpatizerki uljepšavanja uz pomoć trajne šminke, Nina izdvaja prečesto ponavljanje tretmana i neupućenost u osposobljenost svih koji se bave pružanjem tretmana trajne šminke, dok na pitanje o trenutno najpopularnijim obrvama odgovara:

– Svakoj klijentici potreban je individualan pristup, jer se oblik prilagođava fizionomiji lica, ali mogu reći da je 2019. godinu obilježio trend punijih, debljih obrva.