Ladies In event, koji se održava u četiri bh. grada – Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banjoj Luci, promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga, te okuplja poslovne i uspješne žene na jednom mjestu pružajući priliku za razmjenu iskustava i kvalitetnih poslovnih, ali i životnih priča. Idejna začetnica je Samira Muratović i njena agencija Altermedia.

Ovaj omiljeni projekt bh. dama doživio je još jedan procvat. U saradnji s Women in Adria, nakon uspješno održanih evenata u Osijeku, Varaždinu i Splitu, prvi put ovaj event je održan i u Zagrebu – 29.11. 2019. u pozorištu Gavella.

Ladies In event u Zagrebu održan je u organizaciji Women in Adria na kojem se okupilo više od 100 zvanica. Druženje je održano uz predstavu “Malograđanin”, a okupljeni su učestvovali u tomboli, a oni sretnije ruke su izvukli i vrijedne nagrade.

Već u vrijeme ovog eventa je počelo vladati božićno raspoloženja, prigoda je iskorištena i za Women in Adria Xmas party pa su svi uzvanici mogli sudjelovati u tomboli.

Tombola je pripremljena proizvodima i uslugama naših poduzetnicama. No niko nije otišao kući praznih ruku, jer je uz tombolu event popraćen i s poklon vrećicama.

Sponzori

Event su podržali: Intimina, Jana, Sana delikatese, Pauza.hr, Optotim optika, G3 spirits sa šankom gin and tonica, Floressa design koja je uredila prostor.

Event su dodatno podržali tako što su napunili vrećice Intimina, Jana, Sana delikatese, Optotim optika, G3 spirits, Violeta, Enzita, Naturavita, OPG Matulić.

Foto: Martina Cvek