Nekoliko faktora bitno je za izgled vaše frizure u novogodišnjoj noći – boja, sjaj te volumen. Najvažnija stvar je da odabrana frizura izdrži ples i cjelonoćnu zabavu

Priredila: Zana Kološ-Mulabdić

Čak iako ste uspjeli da se savršeno našminkate i obučete, u posljednjem trenutku pred ogledalom, pred sam polazak na party, shvatit ćete da nešto nedostaje. Obično je riječ o okviru koji treba da uobliči cijelu priču o ljepoti – frizuri. Zato na vrijeme razmislite o tome.

U novogodišnjoj večeri dopušteno je da eksperimentirate s novim frizurama, fluorescentnim bojama i sjajnim dodacima. Iskoristite sve mogućnosti koje vam nude novi kozmetički preparati za kosu s kojima možete napraviti čudo. Vi ili vaš frizer – to će biti vaš konačni izbor.

Čarolija jednostavnosti

Ako ste se već odlučili za efektnu haljinu i obuću, vaša frizura može ostati jednostavna. Ukoliko je ravna i jednostavno ošišana, te ste već odlučili da ćete je “peglati”, možete je osvježiti šnalicom ili sjajem u prahu. Stavite intenzivniju šminku. Isti efekt postići ćete ako zaližete kosu pomoću gela ili pjene ostavljajući lice izloženo pogledima.

 Punđe za sve prilike

Ako hoćete da imate postojanu frizuru, a da plešete cijelu noć, najbolji izbor za vas je punđa. Bilo da je riječ o visokoj, romantičnoj niskoj koja donosi dašak prošlih vremena, ili sasvim ležernoj iz koje vire uvojci, sigurno nećete pogriješiti.

Upravo zbog toga punđica je jedna od najčešćih frizura za sve svečane prilike.

 Visoki konjski rep

Konjski rep može da se nosi u svakoj svečanoj prilici. Visoki je najglamurozniji, jer omogućava dugim loknama da lijepo padaju uokvirujući lice.

 Elegantne lokne

Jedna od najčešćih novogodišnjih frizura koja donosi seksi štih zasigurno su i lokne. Bilo da su sasvim sitne lokne koje povećavaju volumen kose, ili krupnije koje bogato padaju sa strane, idealan su izbor za svečane prilike, pa tako i proslavu Nove godine.

Veoma je važno da prije formiranja lokni nanesete pjenu za učvršćivanje, ili po završetku lak za kosu sa što jačim faktorom učvršćivanja.

 Detalji su najvažniji

Neovisno o izboru frizure veoma je važno dodati odgovarajuće detalje – šnalice, češljiće, sjaj, rajfove, svjetlucave trakice za kosu…

Slobodno eksperimentirajte!

Holivudska diva

Ima nešto čarobno i ženstveno u frizurama kakve su nosile najpoznatije holivudske glumice tridesetih godina prošlog stoljeća.

Ako se odlučite za ovakvu frizuru, izgledat ćete elegantno, ženstveno i imati retro look koji vam garantira pažnju.