Lejla Mandžuka-Smajić iz Travnika, osmislila je i kreirala WOOLING (wool engl. vuna i peeling), prirodnu spužvicu za piling lica. Na Ladies In Secret Shopping Night-u pronađite njihov kutak i upoznajte se sa benefitima ove unikatnog beauty izuma.

Ručno rađena od vune domaće ovce pramenke, Wooling spužvica koristi se za čišćenje lica, odstranjivanje mrtvih stanica, temeljno čišćenje, podsticanje cirkulacije te prirodnu obnovu kože. Bez ikakvih aditiva ili umjetnih boja, anti-alergena Wooling spužvica idealno je rješenje za čišćenje svih tipove kože.

Wooling spužvica je lagana, ergonomskog oblika te fino prijanja uz dlan. U potpunosti je prirodna, testirana (ne na životinjama!) i dokazano nije štetna za zdravlje konzumenta, niti za prirodu jer je biorazgradiva. Kod masnog tipa kože, ova će spužvica pomoći očistiti gornji sloj kože bez grubog uklanjanja prirodnih ulja, dok će za suhu kožu smanjiti dodatno isušivanje koje se često događa nakon čišćenja kože gelovima ili pjenama za pranje lica. Problematična koža sklona aknama i prištićima naći će novog saveznika u Wooling spužvici jer će nježno očistiti kožu i spriječiti nakupljanje nečistoća u porama. Osobe s izrazito osjetljivom kožom takođe mogu koristiti Wooling spužvicu bez straha od iritacija jer je Wooling trenutno najnežniji inovativni proizvod za čišćenje kože na našem tržištu.

Kako je koristiti?

Kada je suha, Wooling spužvica je tvrda te je morate natopiti vodom nekoliko minuta kako bi bila spremna za korištenje. Kada je meka i podatna pod prstima, dobro je iscjedite. Meku spužvicu možete koristiti samu (na čistom licu) u svrhu blagog pilinga i poticanja cirkulacije lica. U tom slučaju, masirajte lice nekoliko minuta, kružnim pokretima. Ako pak imate omiljeno sredstvo kojim inače perete lice (gel, pjenu, sapun…) stavite ga na mokar Wooling ili direktno na kožu, blago masirajte lice Woolingom, potom se umijte.  Nakon čišćenja lica, spužvicu dobro operite toplom vodom, iscijedite i ostavite na prozračnom i čistom mjestu da se dobro osuši. Preporučljivo je objesiti spužvicu za konac koji je sastavni dio Woolinga jer tako omogućujete sušenje sa svih strana. Kada je suha i ponovno stvrdnuta, spužvicu pospremite u njeno pakiranje ili na čisto, suho mjesto.

Kupovinom Wooling spužvice, direktno pomažete više od 20 vrijednih žena kojima je ručna proizvodnja spužvice jedini izvor prihoda.

Više o samom proizvodu potražite na našim fb i inst profilima (#wooling #woolingbh) kao i na www.wooling.ba

Wooling ćete pronaći na policama svih dm drogerija kako u Bosni i Hercegovini tako i u Hrvatskoj.

ZA PRIRODAN PILING, POTREBAN VAM JE WOOLING!