Sinonim za sjajnu i mekanu kosu i u hladnim danima koji slijede

U petak, 29. novembra u Sarajevu, održano je posebno tematsko Ladies In druženje, Ladies In Secret Shopping Night.

Potpuno novi koncept i iskustvo kupovine, kojem je najviše doprinijela lokacija, za koju su se organizatori odlučili ovog puta, a to je novootvoreni hotel Bosmal Arjaan by Rotana.

U 6 luksuzno opremljenih apartmana koji su preko noći prerušeni u mini koncept trgovine, desila se prava shopping i prednovogodišnja čarolija koja je privukla veliki broj gošći.

Dame su uživale u druženju, kupovini, posebnim popustima koje su samo za njih pripremili prijatelji projekta, posebno odabranim komadima odjeće, obuće, beauty proizvoda, šminkale se, ali i savjetovale o tretmanima i proizvodima koji će im u predstojećem zimskom periodu biti od koristi.

Tako su u Subrina ”trgovini” mogle da se posavjetuju o liniji proizvoda za njegu kose, bojama i kremama, ali i da zabilježe fotografijom ove posebne trenutke u njihovom kreativnom kutku.

Subrina brend je još od davne 1958. godine postao neizostavni dio života svih žena koje drže do sebe.  Subrina je bio prvi balzam za kosu za brzu regeneraciju kose u tadašnjoj Jugoslaviji. Ovaj proizvod je potpuno promijenio navike potrošača i frizera kod njege kose i značio je posebnu prekretnicu na području razvoja njege kose.

Subrina je i danas sinonim za sjajnu i mekanu kosu, za sve žene koje drže do sebe i svoje ljepote.