Tržište prirodne kozmetike u konstatnom rastu i ponosni smo da će za ovaj event imati priliku predstaviti nove članove Skin Food porodice. Pored promotivnih cijena gošće će uživati i posebne tretmane koje je pripremila kompanija Pharma Maac.

Najviši standardi kvaliteta i pedantna upotreba resursa prisutni su svo vrijeme dok stvaraju proizvode. Oko 78 procenata sirovina dolazi iz organskog i biodinamičkog uzgoja i kontrolisane berbe u prirodi. Svi proizvodi su isključivo na bazi prirodnih sastojaka – vještački konzervansi i boje se dosljedno izbjegavaju. Weleda uživa izuzetnu poslovnu reputaciju kada je riječ o kvalitetu, povjerenju i održivom razvoju.

U skladu s njihovim holističkim pristupom Pharma Maac nudi i prehrambene proizvode. U fokusu asortimana su ljudi sa intolerancijama i/ili alergijama na hranu. Postoji i širok izbor proizvoda koji podupiru različite alternativne oblike prehrane uključujući veganske, makrobiotičke kao i cjelovite namirnice. Naravno, svi proizvodi su proizvedeni prema najvišim standardima, imaju bio/organsku certifikaciju i vrlo često neke druge, svjetski priznate, certifikate, kao što je Demeter.

Pored Weleda proizvoda, Pharma Maac će za event pripremiti i Orthomol proizvode po posebnim cijenama ali i pripremati zdrave muffine i palačinke za gošće.