Pepetuška je personalizirana krpena lutka sa najljepšom kosom i od najkvalitetnijih materijala. Rade se po željama i izgledu osobe / curice / dječaka. U petak na Secret Shopping Night eventu ćete imati priliku upoznati ove lutke stvorene ručno uz puna truda, želja i ljubavi.

Kako su svojim djevojčicama željele darovati drugačije igračke od onih koje možemo kupiti u prodavnicama, Sarajke Maja i Arma napravile su personalizirane krpene lutke, kojima vi dajete ime i karakter.

Želite li Lanu, Monu, Lorah, Naju ili neku drugu lutku sa najljepšom dugom kosom i originalnom odjećom kojom ćete uljepšati svakodnevicu svoje najdraže djevojčice? Onda svakako trebate posjetiti Facebook stranicu “Pepetuške” gdje ćete upoznati najslađe personalizirane lutke napravljene u našoj zemlji. Rođene su osmog marta, a stvorile su ih talentirane mame: Maja i Arma.

Priča o Pepetuškama nastala je kad su Arma i Maja poželjele nešto drugačije i kreativnije, unikatno za svoje curice. Zajedno su ih crtale, davale im imena, osmišljavale karaktere. Arma odlično šije, pa je preuzela na sebe teži dio posla. A za logo i naziv lutki “Pepetuške” pobrinula se njihova prijateljica Lana Nogo. Reagirala je odmah na prvi izgled lutki, iznijela dva-tri prijedloga o njihovom nazivu, i sve su kliknule na “Pepetuške”.