LoveMel_BiH je ekskluzivni uvoznik brazilskog brenda Melissa za BiH. Svi modeli su izrađeni od jedinstvenog materijala melflex, koji se 100% reciklira. Na Secret Shopping Night eventu imat ćete priliku upoznati cipele koje mirišu.
Melissa je premium brend obuće, poznat po suradnji sa svjetskim imenima dizajna poput Vivienne Westwood, Jason Wu, Jean Paul Gaultier, Campana braća, te mnogi drugi. Vrhunski dizajn i udobnost koja osvaja, to je Melissa.
Unutrašnjost cipele je od materijala koji podsjeća na memorijsku pjenu, što dodatno doprinosi udobnosti. Lako se održavaju i ne zahtijevaju nikakvu specijalnu njegu. Ekskluzivni „Melissa“ store se nalazi u ulici Danijela Ozme 1, Sarajevo. U svježem i modernom ambijentu možete uživati u velikom i šarolikom izboru cipela u svim bojama i varijantama. Melissa BiH možete pratiti i online na njihovoj facebook (lovemel_ bih) i instagram (lovemel_bih) stranici. Ukoliko ste u Sarajevu, obavezno svratite i posjetite šarmantnu radnju u centru grada. A za one koji strahuju da će se željeni model i veličina razgrabiti lovemel_bih šalje robu i na adresu širom BiH.