Svi vole Pariz, ali znate li što pariške djevojke čini tako neodoljivo šik? Otkrijte najnovije trendove ljepote iz „Grada svjetla“ kako biste naučili tajne pariškog izgleda. Istražite nezaboravne i neodoljive Bourjois proizvode, te saznajte što nudi Parižanima taj jedinstveni je ne sais quoi.

Bourjois je francuska kozmetička tvrtka koja je trenutno u vlasništvu američke grupacije Coty Inc. Bourjois stvara proizvode za šminkanje, miris i njegu kože, koji se od 2015. godine prodaju u oko 26 000 prodajnih mjesta u više od 80 zemalja svijeta.

Oduvijek neozbiljna Parisienne ostaje blistava, klizeći životom, lagana kao pero. Neizmjerno stvorenje poznato je po tragu slatkog parfema koji ostavlja iza sebe, zvuku stiletto pete na parketima, znajući osmijeh ukrašen Velvet ruževima i žustrim, zavodljivim pogledom sa trepavicama podignutim Push up maskarom pokorava muške poglede.

Parižanke su oduvijek poznate po svojoj beauté sans effort- ljepoti bez napora. Ali kako da i mi ostali postignemo taj savršeno besprijekoran izgled? Bourjois otkriva tajnu ovog izgleda lansirajući novi proizvod – Always Fabulous tečni puder i korektor, a koji obećava Insta-perfect izgled cijeli dan.

Neodoljiva kombinacija luksuza i praktičnosti. Daje nevjerojatnu prekrivenost uz nježnu formulu, kremastu teksturu koja se lako stapa s kožom, koji se ne skida i traje cijeli dan. Njegova zaigrana ambalaža probudit će u svima školarku, a njegov profesionalan rezultat pretvorit će svaku djevojku i ženu u profesionalnu vizažisticu, tekstura obogaćena 3D soft focus pigmentima dat će licu besprijekoran izgled.

Uz nove Always Fabulous tečni puder i korektor postaješ prava Parižanka u trenu.