Za sve dame koje vole sportski stil oblačenja na Secret shopping nightu – U.S. POLO ASSN pripremio je posebne popuste i sigurni smo da će svaka od vas pronaći nešto za sebe iz kolekcije koju je pripremio vrijedni tim ovog popularnog branda

U.S. POLO ASSN je brend koji zastupa US Polo asocijacija, zvanična institucija za razvoj i održavanje polo sporta osnovana prije više od 100 godina u Americi. Danas se roba pod ovim brendom prodaje u 135 zemalja u autoriziranim radnjama, robnim kućama i retail lancima. Koncept i vizuelni identitet radnji oslikava sve kvalitete polo sporta i stila.

Iako je polo majica “must” za sve poznavaoce ovog brenda, on nudi i mnogo više: za vaše jače polovine veliki izbor kvalitetnih džempera, košulja, pantalona, džinsa koji će na kvalitetan način upotpuniti vaš “outfit” i to ne samo ove sezone, već uz pametno kombinovanje, još mnogo narednih sezona.

Za ženske ljubitelje U.S. POLO znaka nude, pored velikog asortimana različitih majica, izuzetno dizajnirane, udobne i praktične proljetne jakne, haljine, šortseve i asesoare.