Cipele za novi hod

Rijetko ko rado odustaje od svojih omiljenih modela obuće, no nova sezona mogla bi vas privoljeti da svoja stopala ukrasite trendi cipelama i oprobate drugačije stilske kombinacije

Savjetuje: Emina Smaka, stilistica

Ako uspijemo ugrabiti još poneki sunčani dan, sandale s vezicama su zaista nešto što trebate iskoristiti. Pri tome, držite se minimalizma i neutralnih boja.

Uz jesenje haljine i suknje čizme su odličan dodatak za ovu sezonu. Nekoliko upečatljivih modela ćemo, definitivno, vidjeti na ulicama ove sezone. Možete birati između čizama s cvjetnim printom, bijelih čizama, čizama s cirkonima i ukrasima, bajkerskih čizama, izbor je na vama!

S hladnijim danima uvijek se vraćamo animal printu. Leopard i gepard printovi nisu samo za divljinu! Uz ispravno kombiniranje animal print može izgledati zaista elegantno i šik.

Za malo hrabrije, a znamo da Ladies In čitateljke to jesu, jedan od trendova je metalik efekat. Šta vam može bolje popraviti dan od sjajnih cipela? Bez sumnje, savršen izbor!

Mokasinke su dokazano dobar izbor za posao. Ne samo da su udobne, nego imaju i moć da svaku odjevnu kombinaciju učine posebno dopadljivom i sofisticiranom.