Budi i ti NIKE AIR FORCE 1 SHADOW SHADOW DJEVOJKA

Jesi li znala da je prva Air Force patika kreirana 1982. godine? Tek 2001. veličine su prilagođene i ženama. Patika, kreirana prvobitno za muškarce i basket, posljednjih godina postala je model koji na najbolji način odražava želje svake žene – kada govorimo o detaljima i dizajnu.

Inspiracija za dizajn najnovijih modela Nike Air Force Shadow jesu žene pokretači promjena. One koje ne primjećujemo svaki dan na TV ekranima i društvenim mrežama, ali imaju snagu i energiju za velike promjene.

Ako čitaš ovaj tekst, znamo da si i ti Air Force 1s! I zato te pozivamo da učestvuješ u Air Force Shadow aktivaciji i postaneš AF Shadow GIRL. Šta treba da uradiš?

Potrebno je da:

  • dođeš u Nike shop u SCC-u,
  • napraviš fotografiju na Nike Flower ljuljašci
  • fotku okačiš na svoj instagram nalog uz #AFShadowgirl, #AF1 i #nikeshopsarajevo

Lokacija: Nike shop Sarajevo (SCC)

Nike tim će, zajedno sa Shadow djevojkama, manekenkom Sarah Čerkez, blogericom Ernom Saljević (aka DivaIsBack)  i mladom umjetnicom Ajlom Pustahija, odabrati tri djevojke koje će dobiti priliku da iskuse kako je to biti prava Shadow djevojka.

Tim povodom ćemo u ponedjeljak, 18. novembra, s početkom u 17satu, organizirati ekskluzivno druženje u Nike shop-u u Sarajevu, u SCC-u.

Devojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa Sarah, Ernom i Ajlom, dobiti profesionalnog stilistu, šminku i frizuru, dok će im Nike pokloniti i pravi photoshooting i profesionalne fotografije za društvene mreže, koji će sa njima raditi profesionalni fotograf.