Nakon što je u martu ove godine predstavio singl „Vrati nama nas“, mostarski kantautor svoju je publiku odlučio obradovati još jednim singlom, ali i spotom. Pjesma „Halo“ treća je ekranizirana numera sa albuma „Anhedonija“, a glavna uloga u spotu povjerena je šarmantnom, pomalo smotanom, ali nadasve neodoljivom medi. Inače,  i tekst i muziku pjesme „Halo“ potpisuje Dino, a kako kaže, namjera mu je bila napisati toplu i iskrenu pjesmu koja govori o nadi i očekivanjima onih čija osjećanja prema voljenoj osobi ne umiru.

  • Pjesma „Halo“ govori o čovjeku čija je nada neuništiva. Ta nada odbija da umre iako bi, možda, njena smrt značila neki novi početak. Nostalgija, koja je često zaslužna i za dobra osjećanja i raspoloženja, može nekad postati teret, kočnica na nekom putu. Ipak, moja namjera bila je da napravim toplu i iskrenu pjesmu u čijem ogoljenom refrenu postoji topla i iskrena poruka…, „Samo htio sam reći, da sa druge strane, neko te još uvijek čeka…“

Snimanje ovog romantičnog spota povjerio je produkcijskoj kući „Tropical Lifesun“ i reditelju Ljubi Radojeviću, provjerenoj ekipi koja je snimila i spot za pjesmu „Budi tu“. Glavna ženska uloga pripala  je Sari Stojanović. A radnja spota dešava se na beogradskim ulicama.

Vjerujemo da će i singl „Halo“ kao i ostale numere sa albuma „Anhedonija“ veoma lako pronaći put do onih koji cijene i poštuju kvalitetan muzički rad. Inače , ukoliko ste nestrpljivi da poslušate album „Anhedonija“ u cjelosti, podsjećamo vas da ga možete potpuno besplatno downloadovati sa sljedećeg linka: https://www.dropbox.com/sh/9zx5qhqspkjb1q1/AAAwvV0XWz3TXHvDOTSZW_Jxa?dl=0&fbclid=IwAR3LaWhY5B0_Yk3xNIILqOFpS766baP72obkMdFb_3Wn4Eb3kwhm5VK5bRY.